Obsługa zawsze miła i najlepsze ceny! (1) Jako kobieta nie znam się za bardzo na sprzęcierowerowym a tam zawsze... Dorota podwyżka cen karnetów - duża przesada (1) Na zajęcia ruchowe w klubie uczęszczam już od ładnych kilku lat i jestem... hapi przesada z podwyżką cen karnetów (1) KLUB ŚWIETNY. JESTEM STAŁĄ BYWALCZYNIĄ ZAJĘĆ GRUPOWYCH. NIEOCENIONY KLIMAT... mona
nauka pływania (2) Bardzo dobre podejscie instruktorów do sprawy, małe grupy. Nauka pływanai to... podopieczny szkółki Mała sugestia... (2) Witam, Profesjonalna kadra, dobry sprzęt, dużym plusem jest fakt, że klub... cyt Wanda - opinia (1) A ja uwielbiam Plaski Brzuch u Adriana. Nigdzie nie ma takiej zabawy i... Wanda Rewelacja (1) Rewelacja ! Polecam wszystkim. Miła i fachowa obsługa. Ważne jest aby ćwiczyć... Ladidadi Ika - opinia (1) Witam. Do Akademosa uczęszczam od 5 lat, i muszę przyznać , że jestem bardzo... Ika Fachowość w pełnym brzmieniu (1) Niejednokrotnie korzystałam z usług sklepu i serwisu, uważam że jest na... MW super kompleks (1) szczerze polecam ceny naprawde niskie jedzonko super a wystruj restauraci... tomek lipa (1) Jeszcze rok temu sklep by dostał ode mnie wszędzie 5pkt. Jednak że wszystko... machuik obiektywnie... (2) Korzystalem w przeszlosci z wielu serwisow z Gdyni-w tym jednak... Arbas nowe szatnie (1) Jest ładnie, czysto, tylko strasznie mało miejsca do przebierania się... paola polecam - warto spróbować (1) W Fitness Leon spotkałam się z bardzo miłą i fachową obsługą . Ponad to... zakręcona POLECAM WSZYSTKIM ARGONAUT (1) Mój syn Mariusz chodzi do Argonauta od czterech lat (zaczynał jeszcze w... Monika unikalne miejsce (1) Data trzynastego nie jest pechowa dla tego klubu. Jestem z Waszawy i byłem w... Maciek świetna pływalnia (1) woda jest czysta i to cenię najbardziej, nie czuć chloruj!!! ceny są dobre... A.K. p - opinia (1) Calkiem sympatycznie chociaz szkiełko by sie przydalo i na dole bar zamiast... p szybko i sprawnie (1) Ostatnio potrzebowalem usprawnić swojego bajka i zależało mi na czasie. Na... Sajk Profesjonaliści!!! (2) Gratuluję panu Damianowi stworzenia profesjonalnej grupy nauczycieli i... Iga Maciej Joanna Laskowscy