Polecam - kursy nurkowania i sekcję pływacką! (1) Chciałbym polecić wszystkim kursy nurkowania w firmie Argonaut! Są... Dawid Super. Sopot (1) Super byłem na torze w sopocie super lokalizacje, miła obsułga. Według mnie... Maciek Polecam (1) Fajna atmosfera i ludzie, przyjaźnie nastawieni instruktorzy, profesjonalny... M
POLECAM !!! (1) Gorąco polecam zajęcia na basenie z ARGONAUTEM. Nauka pływania i aquaaerobic... Wojtek H. mojito - opinia (1) Sam wybór rowerów i akcesoriów bardzo spory, jednak cały sęk leży w cenach.... mojito Szczerze polecam (1) Przesympatyczny właściciel,który zachęca i pomaga początkujacym i nie... Aneta pozytyw (1) Postanowiliśmy dzisiaj sprawdzić nowo powstałą knajpkę "Soprano" usytuowaną... P.K Ocena (1) Palić, to pali mnóstwo ludzi więc pani R. z pewnością ma do tego prawo, a to... Em. Zbigniew Zaremba - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia przez trenerów, którzy także tworzą świetną... Zbigniew Zaremba IDEALNIE (1) kompletna bzdura z opinia "stoi na hali i pali zamiast uczyć" kompletne... mitha Droga Pani Basiu " KOMEDIANTKO" (1) Jak mi wiadomo to na Pływalni Krytej MOSiR w Gdańsku przy ul.Chałubińskiego13... Sławek Mijakowski Nordicowe szlaki po Trójmiejskich lasach i plażach (1) Swietna organizacja, wspaniała atmosfera, cotygodniowa mobilizacja do wysiłku... Wiesia K gdzie ten nowy tor ? (1) nowy tor miał być już w kwietniu, a jest koniec maja - na stronie www ciągle... msz Świetny serwis! (1) Mimo sobotniego nawału pracy, hamulce i przerzutki zostały wyregulowane... Maciek ekstra (1) Kilkakrotnie serwisowałem rowery swojej rodziny i swój w tym serwisie. Zawsze... gilala Pełny wypas (1) Zajęcia prowadzone punktualnie i niezwykle profesjonalnie ale równocześnie... Adam Olszewski Polecam. (1) Mi na początku nie uśmiechało się jeżdzić z Przymorza aż na Chełm... Adela Jedyny problem to umówienie sie na zajęcia. (1) Wszystko jest prawie Ok tylko aby tam sie dodzwonić i umówić granuczy z cudem... Mała najlepszy nordic w Trójmieście (1) świetna grupa, doskonałe urozmaicone trasy, spotkania w weekendy kiedy każdy... Asia Aqua aerobic i nie tylko (1) Bardzo gorąco zachęcam do skorzystania z oferty szkoły pływania Argonaut - ja... Lidka