Gorąco polecam! (1) Uczęszczałam przez kilka miesięcy na aqua aerobic do Pani Yvetty i jestem... Bożena wkońcu nowe szatnie (1) wkońcu nowe, ładne i czyściutkie szatnie...a reszta jest jak już wcześniej... Tosia Polecam !! (1) Rewelacyjna obsługa i organizacja imprezy. Najlepiej rozbudowane i... Maja
Technik - opinia (1) bardzo fajne i duże pole, urozmaicone i ciekawe.szczególną uwage zwraca... Technik Doskonalenie pływania (1) doskonały trening dla osób które umieją pływać i jednocześnie dla... Kuba Turowski Aquaaerobic (1) Polecam Paniom zajęcia z aerobicu, który doskonale wpływa na samopoczucie,... Anna Aquaaerobik (1) Polecam zajęcia z aerobiku, które bardzo dobrze wpływają na kondycję. Pani... Anna Gorąco polecam ! (1) Zajęca aqua aerobicu wybrałam na podstawie opinii na forach. Potwierdzam- te... Maria S. Robert - opinia (1) Fantastyczna sprawa zarówno dla dzieci jak i dla rodziców. Mój 3-letni synek... Robert polecam innym (1) Kupowałem w Cyclo Sport rowery na raty . Jeden rower wybrałem z kolekcji... M.Cichocki Super czysty i przyjazny basen (1) Odwiedzam ten basen od ponad roku minimum raz w tygodniu .Przestańcie... Krzysiek Mistrz jest tylko jeden... (2) Byłam już chyba we wszystkich klubach fitness w tym mieście, dlatego możecie... ani nowe szatnie (1) wejscie ładne a co do szatni męskiej to mam pytanie co za mądra osoba... klijent świetne zakupy (1) jestem bardzo miło zaskoczony zakupami jakie dokonałem w sklepie Kanion w... łukasz najlepszy nauczyciel (1) Jogę uprawiam od 14 lat z większymi i mniejszymi przerwami.To była miłość od... Anna Śniadach-Walczyńska Aquq Aerobic i doskonalenie pływania (1) Całą rodzinka uczęszczamy na zajęcia u Argonauty. Moja córka na doskonalenie... Dorota Tybuś odradzam ! (1) Po pierwsze część obsługi zachowuje się jakby robiła wielką łaskę. Po drugie... wojtas Rodzice to jest dla Was (1) Wszystkim rodzicom "cierpiącym " na brak czasu dla własnych pociech polecam... Robert POLECAM (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Paniaą Yvettą. Jestem bardzo... Ola SEGWAY (1) Fajny sprzęt, o dziwo nauczyłam się tym jeździć w 5 min, z hamowaniem było... Ola