Jestem na TAK! (1) Jestem bywalcem tej siłowni od 1 dnia jej otwarcia. Zaczynałem od zera, na... Michał odnośnie ciężarówek wywożących i przywożących ziemię czy piach na stadion (1) MASAKRA.Mieszkam w Brzeźnie więc mijam codziennie dziesiątki ciężarówek z... wstrząśnięta zachowaniem kierowc Aquaaerobik (1) W zasadzie byłam stałą klientką Argonauta. Zajęcia zawsze fachowo... J.T
Polecam, zdecydowanie (1) Fajne, kameralne miejsce dla pań naprawdę w różnym wieku. Jest schludnie i... Aga P. xxx - opinia (1) generalnie średnio się znam na rowerach od strony technicznej ale robię tam... xxx Płaski brzuch forever :) (2) Jest odlotowo! Chodze na zajęcia od jakiegos czasu i bardzo mi sie podoba, a... Kasia Wyjatkowo profesjonalny (1) To jest NAPRAWDE rzadka rzecz, aby tak doskonale znac wszystkie tajniki... Rowerzysta P.Stanisław-mechanik (1) co do oferty sklepu i jego konkurencyjności nie będę się wypowiadał-wymowne... chylia@o2.pl Klimat (1) Bylo fantastycznie. Poszłam z kolezanką na jogę pierwszy raz. Balysmy sie ze... Magda i Ewa Jest super!!! Polecam! (1) Profesjonalne podejście do nauczania, trening dopasowany do możliwości, miła... Sylwia super (1) Cieszę się, że mój pięcioletni syn trafił do Delfina na naukę pływania.... Amelia :) (1) Zakup roweru był dla mnie przyjemnością. Pan, który mnie obsługiwał... Edyta Dobra robota (1) Dobra komunikacja i skuteczne korygowanie błędów to jego największe atuty.... M. Kombat Serdecznie polecam:) (1) Serdecznie polecam:) kamila Szkola nurkowa nr 1 (1) Wszystkim szukającym nowych wrażeń i myślącym o zrobieniu kursu nurkowania,... Wojtek H. SUPER (1) Jest coraz lepiej i tak trzymać.Rowerow i sprzetu coraz wiecej i coraz... Piotr Gosk Duży plus, ale..... (1) Jestem pasjonatką zajęć ruchowych. Do Gymnasionu uczęszczam od czasu jego... Stała klientka polecam!!! (1) Szczerze polecam wszystkim tę stajnię. Nauka na naprawdę wysokim poziomie, z... flora Nie polecam - tam kradną (1) Basen jest niby czysty, ale jest jeden wielki minus - bezpieczeństwo... japan SUPER HIPER (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani instruktor mimo młodego wieku posiada ogromną... Hanka