Jest dobrze :) (1) Klub wyposażony w profesjonalny i nowoczesny sprzęt. Brakuje może kilku... Chingers SUPER SZKOLKA (1) JEZDZE W TEJ SZKOLCE JUZ DWA LATA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA , W TYM CZASIE... MAGDA Monika - opinia (1) polecam wszystim. Zajecia z aqua aerobiku prowadzone sa bardzo dynamiczne.... Monika
A. - opinia (1) Obsługa super, fajne dziewczyny. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię H.... A. Polecam serdecznie i szczerze!!!!! (1) Potwierdzam wszystko, co zostało napisane w poprzednich opiniach. Panie... Krzysiek POLECAM!! (1) jeśli jeszcze nie spróbowałać Aqua aerobicu prowadzonego przez Argonaut- to... Beata Tak, tak i jeszcze raz tak! (1) Nowiusieńki sprzęt - to raz. Dogodne godziny otwarcia - to dwa. Pan Leszek... istne_cudo Oczywiscie polecam (1) Na ten basen chodze od ponad 10 lat i ze wszystkich basenow na jakiich bylam... Michalina Zdecydowanie polecam (1) Skorzystałam z usług kilkakrotnie i na pewno na tym nie poprzestanę. Bardzo... Asia Polecam - szczególnie dla dzieci (1) Tu pokonałyśmy z córką (8 lat) strach przed końmi i nauczyłyśmy się jeździć.... Hipka_gdynia ta stadnina jest naprawde spoko xDDDD xxx.... (1) Ja w tej stadninie uczę się jeździć już naprawdę parę ładnych lat i powiem... Żabka_ Xd...xxx nie zachwycony (1) przygoda ze slepem zaczęła się od kupna roweru-kolarzówki. A potem to różne... Wiktor Pełen profesjonalizm (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tej szkoły pływania. Córka chodzi regularnie od... ewa Tak Trzymać (1) W końcu uwierzyłem dzięki cirpliwym prowadzącym, że mogę utrzymać się na... Mirosław Stancel Skuteczne odchodzanie i kształtowanie sylwetki (1) Polecam wszystkim tym, którzy chca zgubić zbedne kilogramy jak i tym, którzy... Monika Koszewska SUPER (2) SUPER nauka tenisa Tomasz Argonaut to dobre i skuteczne podejście do pływania i... (1) Cenie podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż... Wojciech Mirowski Ania - opinia (1) Do BHT przeniosłam się nie cały rok temu i jestem zachwycona. Oczarowały mnie... Ania polubilam (1) zawsze przerazaly mnie takie zajecia - no ale sie uparlam i pomyslalam- pojde... Kasia Zajęcia taneczne (1) Bardzo mało zajęć tanecznych:(( a te nowe (sexy class) prowadzone przez... Kasia