SUPER (2) SUPER nauka tenisa Tomasz Argonaut to dobre i skuteczne podejście do pływania i... (1) Cenie podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż... Wojciech Mirowski Ania - opinia (1) Do BHT przeniosłam się nie cały rok temu i jestem zachwycona. Oczarowały mnie... Ania
polubilam (1) zawsze przerazaly mnie takie zajecia - no ale sie uparlam i pomyslalam- pojde... Kasia Zajęcia taneczne (1) Bardzo mało zajęć tanecznych:(( a te nowe (sexy class) prowadzone przez... Kasia Ruskie kule to jest coś ! (1) nowość jeżeli chodzi o zajęcia grupowe ruskie kule to jest coś, bardzo miła i... Mariusz Kordonowski dla ludzi o mocnych nerwach (1) sklepik jak sklepik, detke mozna kupic. Sprzedawca niedorobiony, serwis... Wyhu Aerobic w wodzie - świetna sprawa dla pań młodszych i nieco starszych (1) Uczęszczałam już w przeszłości na basen, ale nie umiałam sama wykorzystać... Anna Boiska dla wszystkich (1) W gdyni jest bardzo mało dobrych boisk, a jak już wybudują nowe to nie jest... Snyc Bardzo fajny basen (1) Niestety ostatnio coraz bardzie uczęszczany, przez co woda już nie zawsze... buzny karnet open (1) Instruktorzy bardzo dobrzy, sale do ćwiczeń przestronne. Ceny rozsądne ,... Jolka POLECAM (1) regularnie korzystam z ich uslug, jestem bardzo zadowolona, przystepne ceny aguhita naprawdę REWELACJA (1) Wszystkie opinie są szczerą prawdą i podpisuję się pod nimi obiema łapkami,... Anna Zaczepiście! (1) Pani Ewa jest doskonała! w 2 lekcje przypomniałam sobie anglezowany i... Marta ta 3 co ostatnio doszła do nauczyłam się pływać:)) (1) Myślałam ,że nigdy nie nauczę sie pływać.Udało się dzięki lekcjom udzielanym... dusia64 Polecam bezstresowa nauka (1) Dzięki dużej cierpliwości i fachowości pana Władka poczyniłam postępy i nie... Beata Polecam (1) Duży wybór części, co najważniejsze w niskich cenach, miła i fachowa obsługa... wojtekb90 Ceny (1) Wybór akcesoriów jest bardzo duży. Obsługa przyjemna i potrafi doradzić, ale... wojtekb90 dzikie tłumy (1) ogolna ocena klubu 5 :) ALE to co ostatnio dzieje sie na porannych... dotka Polecam (1) Klub jest spoko i fajnie się tam można pobewić JA