Justyna Dzięgielewska - opinia (1) Wpaniala scianka! Swietni wlascieciele. Profesjonalny klub. :) Justyna Dzięgielewska JEŚLI CHCESZ ĆWICZYĆ- TO JEST MIEJSCE DLA CIEBIE (1) Dużo nowych urządzeń do ćwiczeń aerobowych i naprawdę dobry klimat dla osób,... Maciek rewelacja (1) Chciałbym podziękować obsłudze sklepu za bardzo szybką naprawę mojego... Wojtek
SUPER!!!!! (1) Uczęszczam na zajęcia z aqua aerobicu od dłuższego czasu, niestety z uwagi na... Pati + (1) chodzę do Akademosa od pierwszego miesiąca jego działalności, bo byłem... bullions Jest coraz lepiej (1) Podoba mi się na basenie na Chełmie. Czysto, przestrzennie, czasem trochę za... romek p. Ścianka w Alfie (1) Ścianka jest bardo zróżnicowana. Ceny są bardzo niskie. Wszystko super, tylko... "MTZ" Zapisy? (1) Chyba Pani chodziła do innego Klubu Fitness bo ja chodzę do Spójni od dwóch... :) Serdecznie polecam (1) AQUA AEROBIK prowadzony przez Panią Yvettę. Zajęcia prowadzone są... Iza superasko (1) Masz złe samopoczucie, łapie Cię depresja? Najlepsza metoda, aby się jej... szyca Byle tak dalej (1) Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi zajęcia. Oczywiście okazało się, że przed... Jacek Wszystko ok (1) Baltic jest calkiem fajnym miejscem do poplywania o ile nie plywa wiecej niz... Alicja Profesjonalnie, w miłej atmosferze, (1) bardzo mi się podobało, już nie szukam innego trenera, ten jest świetny,... Anka Wspaniale (1) Wspaniałe podejście do nauczania, miła i spokojna atmosfera. Instruktorzy są... Nansen Moze byc (1) Jak dla mnie naprawde super, ale do dwoch rzeczy można by było się... aa Rafi - opinia (1) Bardzo fajne zajęcia. Polecam wszystkim. Są to treningi nie tylko typowego... Rafi Bardzo dobre zajęcia (1) Biorę wraz z 2 dzieci udział w zajęciach nauki pływania dla dzieci córka 4... Sławomir Rybarczyk Świetny kurs, wspaniałe wprowadzenie do innego świata! (1) Nurkowanie jest przejściem do innego środowiska - nie do końca nam... Grzesiek Bardzo miła obsuga . (1) Na zajęciach ujęła minie Pani Ania i jej ćwiczenia, a poza tym jest czysto i... Matra Domańska hanka - opinia (1) Małym nakładem sił można zgubić parę centymetrów w dolnej okolicy ciała.... hanka