Godne polecenia (1) nauki pływania jakie udziela Pan Tomek są godne polecenia, na tych zajęciach... Mateusz Super nurkowanie (1) zajęcia z nurkowania u Tomka odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Na... Sławek polecam (1) polecam zajęcia dla dzieci w "Dzidziusiu"! z córeczką chodzimy teraz juz... Karolina
na dzien kobiet maratonik:) ad vocem .... (1) .Marysiu droga i cale szczescie,ze nie bylo zapisow bo nie byloby tak... bochema Polecam (1) szkółka pływacka z prawdziwego zdarzenia, na początku moje 5-letnie dziecko... Kasia Klęska urodzaju... (1) Od jakiegoś czasu, niestety klęska urodzaju... Dzikie tłumy, szczególne w dni... J.D. doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała (1) Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem... kasia NA WIELKI + (1) Chodzę do Gymnasionu od jakiegoś czasu. Jestem przemile zaskoczona ekipą... Magda kompletne olewactwo w stosunku do klienta (2) Klub rzeczywiście dla kobiet i to tylko podwyzsza jego ocene do sredniej.... Ania Polecam! (1) Witam, Polecam ten klub ze względu na przystępność cen oraz miłe i... pinki polecam!!! (1) Szeroka oferta, miła atmosfera, pomieszczenie jest zawsze wysprzątane co... stała klijentka BH - opinia (1) Basen wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu. Bardzo miły pan Maciek w... BH Olekorlo - opinia (1) Duzy wybór, tanio i swietna (w dodatku ładna) obsługa Olekorlo Jestem zadowolona :) (1) jakiś czas nie chodziłam ani na zajęcia ani na siłownie , klimat , obsługa... Agata ODP - Paula (1) Witam, Zgadza się informacja była podana jedynie na drzwiach. Niestety nie... bergo Paula - opinia (2) Skoro sklep zmienia godziny otwarcia to powinien na swojej stronie... Paula SUPER !!!! (1) Jestem zaskoczony poprzednią tak bardzo negatywną opinią o klubie.Odwiedzam... G.J. profesjonalna joga (1) zajęcia z jogi rewelacja, profesjonalne prowadzenie zajęć, szczególnie relaks... Jola PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Wszystkie mięśnie pracują i full relaks. Profesjonalnie zorganizowanie... Wierri jest fajny (1) zawsze do niego chodze mam blisko (jedyny sklep na osiedlu) duży wybur itp paweł