super!!! zwłaszcza nowe bieznie:) (1) super klimat, super sprzęt, zwłaszcza teraz gdy jest więcej maszyn do... avanti POLECAM!!! (1) Miło,sympatycznie,czysto,fajny personel.Jedyny mankament to zbyt dużo ludzi... K&N Ostatnio koszmar (1) Kierownictwo tego obiektu na czas kryzysu postanowilo zwiekszyc liczbe... qwerty
SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sauna jest beznadziejna!!.... nie ma takiej skandalicznej sauny jak w Bingo,... Antonina fatalny serwis (2) jesli ktos ma 'holenderski' rower to absolutnie odradzam ten serwis.... kub.a Niekompetencja (2) Jeździłam u P.Ewy prawie rok czasu. Na początku byłam zadowolona, że nie... Była uczennica hans - opinia (1) fajna siłownia , fajny klimat , hans Super (1) A ja na pisze krótko... Obsługa Super (pozdrowienia dla pana A.), wybór... Ryba No nie wiem....... (1) Mała siłownia, trzeba czekać w kolejce do sprzętu, sprzęt średniej jakości... Anais ogolnie to srednio (1) szczerze powiem tak...jezeli chodzi o trenerow na silowni to siedza i czytaja... poul Poprostu dobra siłka (1) Tak jak poprzednik uważam, że jest to bardzo dobra siłka. Zawsze można się... jaro slago - opinia (1) To co wyróznia ten sklep to ludzie w nim pracujacy, oraz serwis ktory jest... slago Ok (1) Idealnie dobrane części serwis dobry i solidny. Brodaty pan z obsługi tez... Leo super joga (1) Bardzo mi sie spodobała atmosfera na zajciach. Instruktorka pokazuje i... Anna .... (1) jak w temacie, banda chamow i prostakow! na rezerwacje telefoniczna uzyskalem... exe Super sklep extra ceny (1) Chciałem szczerze polecić sklep PRO-VOLLEY. Mają wszystko do siatkówki, mojej... Andrzej całkiem fajnie (1) zalety klubu: profesjonalni instruktorzy:))) zajęcia naprawdę konkretne:)))... Uczestniczka Po prostu ekstra (1) Od lipca znam Panią Gosię i mogę śmiało polecić jej usługi. Mam dwójkę dzieci... Eugeniusz po prostu najlepszy (1) profesjonalizm obsługi, doskonałe wyposażenie, świetny klimat. Jacek Placek ... (1) Profesjonalizm w każdym calu, ogromne doświadczenie i zamiłowanie. Ot, tyle.... M.