Za drogo... :( (1) Chodziłem do klubu prawie 2 lata, Korzystałęm z sauny (pare razy ze względu... Michał Ania - opinia (1) polecam wszystkim choć gdy korzystamy z wszystkich usług jest dość drogie,... Ania Basen , który mogę polecić ! (1) Do szkoły pływania i nurkowania ARGONAUT chodzę na pływanie rekreacyjne ,... S.POPOWSKI
Aqua aerobik , ktory mogę polecić......wszystkim Panią. (1) Do Pani Yvette uczęszczam już długo i moim zdaniem na tle konkurencji wypada... Anna Witkowska Fajny basen , co nie...? (1) Basen jest fajny, trochę mały, ale idealny dla osób uczących się pływać czyli... Sylwia Nawrocka Superaśnie!!! (1) Wspaniały klimat i niezła muza. Świetne zorganizowanie i sposób na nudę:-D... Satine Najlepsza ekipa instruktorow na SPINNINGU (1) Ja z taką małą uwagą, wszyscy zachwycają się zajęciami u Doroty, Asi, na... Marta dobra zabawa (1) duzo się tam zmieniło ostatnio i to na plus, niestety ceny na minus , ale... łukasz Gabrysiak zdecydowanie odradzam (1) zdecydowanie odradzam ten tor ,to miejsce i ta obsługe nie dosc tego ze tor... Piotrek Kinga - opinia (1) Zajęcia, klimat, ludzie... rewelacja. Beznadziejnie jeśli chodzi o dbałość o... Kinga Naprawde świetny basen . (1) Nie rozumiem komentarza poniżej .! Basen jest naprawde utrzymywany w... Kuba Podziwiam sprawność i supeer zorganizowanie Pani Yvetty Dobroczek na prowadzonym przez Nią AQUA AEROBIKU!!!!!!!!!!! (1) Obserwowałam zajęcia prowadzone przez Panią Dobroczek Yvette w ubiegłym roku... M.Burchardt Moja opinia (1) Lodowisko to ma swoje + i - .Plusy są takie że jest duże i nie ma większych... Angelika Lodowisko z klimatem (1) Prawda co prawda , jest drogo , czasem tłoczno , ale jakość lodu nie... łyżwiarz Dno (1) Tafla jest tragiczna . Najgorszy lód na jakim jeździłem . Jaka cena taka... Łyżwiarz super sklep (1) witam, jestem mieszkanką Chełmu i jestem dumna, że mamy na dzielnicy taki... Natalia stala klientka ocenianego klubu - opinia (1) No cóż,widac że pan Tomasz stał się ostatnio numerem jeden top listy klubu... stala klientka ocenianego klubu Zmiany, zmiany... zmiany! (1) Obsługa klienta do całkowitej modernizacji! Brak możliwości rezerwacji... Balbinka p.Ewa- REWELACJA (1) Moja corka uczeszczala do innej szkoly jazdy , przez dluzszy okres czasu.to... Joanna OoO (1) Pierwszy raz na jeździe byłam zakręcona jak drożdzówka a mimo wszystko coś... Chmurka