kolesiowi z serwisu nie chcialo się wyciągnąć kabla po dynamie (1) Oddałam rowerek do serwisu na wymianę koła i lampek z zasilanych dynamem na... sionka Randolf - opinia (1) ogulnie w pyte ! ! ! :p Randolf Miła młoda obsługa... (1) znająca się na nowinkach, super lokalizacja i specjalistyczny serwis... tuptus3m
A ja nie żałuje (1) Chodzę tam od niedawna ale podoba mi sie tam. Za pierwszym razie było bardzo... Tak po prostu 1-szy sklep rowerowy:) (1) Bardzo bogaty asortyment częsci,połączony z dużą ilością rowerów... Kori Mega Super Zaj........... Sklep ! (1) Sądzę, iż jest to jeden z niewielu sklepów godnych zaufania. Można im wiele... BOOOOMBEEEEEERRR ! ! ! ! ! ! ! ! Odradzam fryzjerstwo!!! (1) Pani robi łaskę , że przyjmie..Już 2 raz mi odmówiła,.Raz miała klientkę za... iwa Najlepiej! (1) Obsluga i serwis wg. mnie najlepszy w trojmiscie. Milo, szybko,... Olek nauka pływania (1) zajęcia są regularne, widać postępy dzieci, zajęcia są interesujące, bardzo... Mirka Skuteczna nauka plywanie za przystepna cenę w milej atmosferze (2) Bardzo dobra kadra instruktorska - miła, wymagajaca, dobrze wyszkolona,... Ewelina fantastycznie (1) mój syn jest w niebowzięty nic innego nie słysze tylko o tym jak tam jest... anielscy hmm...od najlepszych ???!!!??? (1) Syn chciał nauczyć się jazdy konno, więc wybrałem się z żoną popatrzeć i... z.k. anielscy brak strony www (1) Szkoda że klub nie posiada swojej strony internetowej....... vera Kiepsko (1) beznadziejna obsługa( uprzejmi jedynie przy zakupie a na przęglądzie... Danjel ok (1) bardzo fajny sklep i serwis! arczyn DO PANA BYWALCA I DR MARKA (1) mili Panowie! piszecie o kiepskim marketingu akademosa...marketing mają... Kamila - stęskniona klientka :) Świetne miejsce!!! (1) Naprawdę brakowało takiego centrum na Oruni Górnej. Jak na osiedlowy klub... Grosik BRAWO DLA KLUBU ! (1) Chodzę do klubu od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Panuje tu wyjątkowy... kaśka Porażka na maksa. (1) Porażka na maksa. Kupiłem 14 sierpnia zestaw pedałów plastikowych -... straus Zjawiskowy sklep z klimatem (1) Jak dla mnie kozacki sklep obsługa bardzo miła,serwis tez git. Podsumowójac... Radek