Fantastyczny układ! (1) W czwartek u Maćka był fantastyczny układ! Czy taką rozgrzewkę można kiedyś... xD bardzo dobra szkoła (1) bardzo dobra szkoła. Polecam Krystian Super korty i trenerzy. Polecam ! (1) Zupełnie się nie zgadzam z opinią poprzedniego internauty. Korty są zadbane,... Grzesiek
Prawie... jak w domu (1) Gorąco polecam! Jeśli jesteś tenisistą/ tenisistką szukającym fajnej... Łukasz T. Karnet open to oszustwo. (1) Witam, ja również nie polecam Lady Fitness. Pani Ania oczywiscie miła, ale... Isoldus klimacik (1) w tym klubie jest wszystko czego potrzeba.....kilkanaście stołów do pool'a i... bywalec Czas wykorzystany na maksa! (1) Ten dzień był wart tyle, ile 60 minut w Fit Zone, czyli nie był to dzień... Ola Super sprawa. (1) Po operacji kolana lekarz zalecił mi zajęcia z aqua aerobicu. Koleżanki... Halina Polecam profesjonalną obsugę. (1) Super podejscie i ogromne doswiadczenie .Polecam Argonaut. Zbyszek Kamer Szkoła Pływania oraz basen pływacki , który mogę polecić innym. (1) Szkoła Pływania Argonaut oraz basen pływacki , który mogę polecić innym.... Grzegorz Czesnowski Polecam. (1) Od wakacji 2007 grywam na kortach w lecie i w zimie. Korty mają specyficzny... Martyna S. Ceny;/. (1) U mnie w mieście kosztuje wypozyczenie łyżew wraz z wejściem 7 zł. Ceny... Weronika Całkiem, całkiem :) (1) Moja córcia przestała się tu bać wody i zaczyna sobie radzić z pływaniem,... mama Emilki najlepsze miejsce do tenisa (1) Gram tu od dawna ja i moja rodzina.Hala jest zawsze przygotowana,czysta,zima... M. nauka jazdy konnej (5) czy moze ktos polecic instruktora jazdy konnej dla najmlodszych - w sopocie... kizia Super!! :) (2) Zawsze wychodzę z klubu zadowolona! :) Uwielbiam zajęcia u p. Asi ;) tam się... Stokrotka! ;) d-Gróby... - opinia (1) najlepszy sklep w gdansku kox...L d-Gróby... tandeta (1) Duzy wybur ale drogo obsluga niemila prubują ci wcisną częsci reborna pozatym... biker Czy leci z nami pilot? (1) Czasami zastanawia mnie pytanie czy trener widzi co dzieje sie na silowni?... Moni zniechęcenie.... (1) Obsługa zawsze miła i nie mająca wpływu na panujące zasady. W zeszłym... Zawiedziona...:((