Szkoła Pływania oraz basen pływacki , który mogę polecić innym. (1) Szkoła Pływania Argonaut oraz basen pływacki , który mogę polecić innym.... Grzegorz Czesnowski Polecam. (1) Od wakacji 2007 grywam na kortach w lecie i w zimie. Korty mają specyficzny... Martyna S. Ceny;/. (1) U mnie w mieście kosztuje wypozyczenie łyżew wraz z wejściem 7 zł. Ceny... Weronika
Całkiem, całkiem :) (1) Moja córcia przestała się tu bać wody i zaczyna sobie radzić z pływaniem,... mama Emilki najlepsze miejsce do tenisa (1) Gram tu od dawna ja i moja rodzina.Hala jest zawsze przygotowana,czysta,zima... M. nauka jazdy konnej (5) czy moze ktos polecic instruktora jazdy konnej dla najmlodszych - w sopocie... kizia Super!! :) (2) Zawsze wychodzę z klubu zadowolona! :) Uwielbiam zajęcia u p. Asi ;) tam się... Stokrotka! ;) d-Gróby... - opinia (1) najlepszy sklep w gdansku kox...L d-Gróby... tandeta (1) Duzy wybur ale drogo obsluga niemila prubują ci wcisną częsci reborna pozatym... biker Czy leci z nami pilot? (1) Czasami zastanawia mnie pytanie czy trener widzi co dzieje sie na silowni?... Moni zniechęcenie.... (1) Obsługa zawsze miła i nie mająca wpływu na panujące zasady. W zeszłym... Zawiedziona...:(( Polecam (1) Miło, sympatycznie i nie drogo. Chodzą tu fajni ludzie, poćwiczyć a nie... Jagna aqua aerobic z ARGONAUT (2) pomimo tego, że nie umiem pływać, a wręcz panicznie bałam się wody, za namową... Beata basen na Chelmie (2) bsen super ludzie terz czysto nowoczesnie cieplo nic tylko plywac polecam... kubala Moje ulubione lodowisko ;) (1) Super klimat, ludzi jest w sam raz-ani tłoczno-jak w Gdańsku, ani pusto. Do... ;) :) (1) aqua aerobic super :) miła obsługa :) Iza Pozdro dla chłopaków mięśniaków:))) (1) Polecam!!!! Podziwiam instruktorów siłowni gdyż mają dużą cierpliwość do... pulpecik Zimno,zimno, zimno... (2) Witamy. Chcemy złożyć ogromne zażalenie, iż z powodu naszych próśb nic nie... Kasia,Iga&Monika Super siłownia i atmosfera (1) Witam wszystkich i na początku muszę powiedzieć że wpis z 20.12.2008 jest... Piotrek o co kaman???? (1) HI widać że biedny Tomek nadepnoł komuś na odcisk....może jakiemuś... Philips