aqua aerobic z ARGONAUT (2) pomimo tego, że nie umiem pływać, a wręcz panicznie bałam się wody, za namową... Beata basen na Chelmie (2) bsen super ludzie terz czysto nowoczesnie cieplo nic tylko plywac polecam... kubala Moje ulubione lodowisko ;) (1) Super klimat, ludzi jest w sam raz-ani tłoczno-jak w Gdańsku, ani pusto. Do... ;)
:) (1) aqua aerobic super :) miła obsługa :) Iza Pozdro dla chłopaków mięśniaków:))) (1) Polecam!!!! Podziwiam instruktorów siłowni gdyż mają dużą cierpliwość do... pulpecik Zimno,zimno, zimno... (2) Witamy. Chcemy złożyć ogromne zażalenie, iż z powodu naszych próśb nic nie... Kasia,Iga&Monika Super siłownia i atmosfera (1) Witam wszystkich i na początku muszę powiedzieć że wpis z 20.12.2008 jest... Piotrek o co kaman???? (1) HI widać że biedny Tomek nadepnoł komuś na odcisk....może jakiemuś... Philips Polecam!!! (1) Robiłem tu przegląd generalny rowerka w grudniu - cenowo bomba!! Rowerek... big apple Uważam że to wspaniała forma relaksu zarówno dla dzieci jak i rodziców. (1) Uważam że to wspaniała forma relaksu zarówno dla dzieci jak i rodziców.... Leśniewska Polecam (1) Szybko sprawnie, naprawde polecam dalit z braku laku..... (1) Podobny efekt gdyby był mróz można by uzyskać na osiedlowych "asfaltówkach"... ja . (1) Sklep prowadzony jest wzorowo , naprawy rowerów są na najwyższym ,... Mateusz Prezes LG - opinia (1) Sklepik może i niewielki oraz nie ma za dużo rowerów ale jakość obsługi jest... Prezes LG Bardzo Dobry Sklep (1) Bardzo Dobry sklep i super ceny nigdzie tak nie ma za tak wysokiej jakosci... Arek WOW (1) Byłam pierwszy raz w zyciu na lyzwach i bylo super!!! Gdy bede w Sopocie... kala matiikeb - opinia (1) jest tam za***iscie matiikeb Zdecydowanie polecam :) (1) Frajda jest nie słychana. Jedyne zastrzerzenia mam do tego całego mostka -... misiooo Polecam (1) Chodze od miesiaca i szczerze polecam. Profesjonalne podejscie do treningu,... marian To miejsce ma wieczorem niespotykany klimat (1) polecam, warto się wybrać przy okazji na spacerek na molo:) Ala