Ludzie z rowerową pasją;)) (1) Polecam! Pani z wiecznie naprawianym nieb Super serwis - sklep bardzo drogi!!! (1) Zarówno jeden jak i drugi serwisant bardzo kompetentny oraz miły w kontakcie... Salo w Trojmiescie nie ma lepszych (1) odnoszaac sie do oceny: 1. obsluga-dwoch panow zawsze znajdzie jezyk z... rudy_jr
przede wszystkim solidność (1) Lubię do nich zaglądać. Zawsze spotykam się z rzeczową oceną sprzętu o który... Damian Jeżyk REWELACJA!!! (3) Gorąco polecam. Argonaut prowadzi zajęcia profesjonalnie i dostosowuje... MW relaks w ćwiczeniach (1) Sympatyczna atmosfera można poćwiczyć i się odprężyć. Efekty ćwiczeń widać... babuszka Uwaga!!!! (1) Sylwia wrocila,trzymajcie sie moi drodzy oj,trzymajcie sie, czego sie da... bochna jest OK (1) Moim zdaniem Argonaut jest OK. Profesjonalnie uczą pływania, nurkowania i... Lesław super (1) Korzystam z usług tej firmy 3 rok i jestem bardzo zadowolony z usług.... Tomasz Polecam jak najbardziej (1) Zajecia z basenu mozna odrabiac w kolejnych dostepnych terminach. Konkurencja... Robert Polecam! (1) Bardzo fajna siłownia, super klimat, instruktor i ceny!! Andri85 Jedyny w swoim rodzaju !!! (1) Świetny serwis.Ja i tata tam oddajemy rowery do serwisu a wy.Wasza... Grat jedno wielkie nieporozumienie (1) Na tak niewiele plywalni krytych w Gdansku, funkcjonowanie basenu mosiru to... Dagmara raczej odradzam (1) OGULNIE DO BANI !!!!!!!!!!!!!! KUPIŁEM TAM ROWER I TO WCALE NIE TANI I JAK... do D GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) Dziś bylem z rowerem i musze powiedziec Bardzo miła obsługa , własciel godny... SebinhO NIE POLECAM (3) nauka pływania dla dorosłych na tragicznym poziomie (chyba robią wszystko aby... niezadowolona ... (1) Świetne konie, (Laguna rlz) bardzo mili, sympatyczni ludzie. Jednym słowem,... Baśś asia - opinia (1) bardzo załuje ,ze nie ma szatni w,której mogliby sie przebierac np tata z... asia Dość dobra (1) Chodzę na zajęcia na Zaspę ale tylko do Pani Eweliny. Dla mnie jest... juta fajne koniki (1) wszystkim polecam stajnie bursztyn bo jest tam naprawdę fajnie. kinia