szczerze polecam (1) korzystałem dotychczas z jezuitów, ale się przerzucam na ten basen. Mega... mm EXTRA! (1) Super podejście:)) Pierwszy raz tam byłam ale napewno nie ostatni...... marcyhha Mi się podoba (1) Od jakiego czasu uczęszczam na aerobic i jestem zadowolona, zajęcia na... Hania
Adrenalina powyżej poziomu MAX (1) Firma nieporównywalnie lepsza od konkurencji. Wiadomo, znajdzie się kilka... nie VIP Co to ma być?> (1) Generalnie w gdańsku jest to samo. ceny KOSMICZNE! za sam wstęp 10 zł?... Paulina Gorąco polecam szkołę ARGONAUT, przemiły i profesjonalny personel, zwłaszcza najmłodszym adeptom pływania. (1) Szkoła jest SUPER!!! Uczęszczam już na drugi kurs. Córka ma prawie trzy... MARIA Zębrzuska FAJNY BASEN!!! (1) Polecam, bo należy docenić projesjonalizm prowadzonych zajęć i miłą atmosferę. Nisia Plusy i Minusy :).,. (1) Silownia jest dobra sprzet jest nowy i czysty oraz urozmaicony , mozna... Wolf super sklep (1) Polecam wszystkim zakupy w PRO-VOLLEY duży wybór butów w dobrych cenach,... marek Wrażenia po roku korzystania z klubu (1) Witam wszystkich forumowiczów jak również tych, którzy czytają informacje tu... Paweł Besen (1) Obsluga basenu bardzo mila woda czysta i ciepla szatnie duze i przestronne... Klientka weell - opinia (1) tafla lodowiska to porażka, bardzo niebezpieczna!Dla porównania proszę... weell Moim zdaniem za drogo (13 zł za 40 min!!!) -może cos dyrekcja z tym problemem zrobi? (1) Moim zdaniem za drogo (13 zł za 40 min!!!) Obsługa raczej niemiła, po... KLIENTKA NIEZADOWOLONA Jak zwykle fatalny lód (1) Byłem w tym sezonie po raz pierwszy na tym obiekcie, pełen nadziei, że... siara box aerobic dla ludzi z kondycja!! (1) Pani Iwona za kazdym razem powtarza na poczatku zajec, ze sa one bardzo... olcia22 masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem osobą aktywnie trenującą, postanowiłam jednak z różnych przyczyn... zniesmaczona .... (1) kiedyś drugi dom. Polecam nie zniechęcać się mylnym pierwszym wrażeniem.... karola BEZNADZIEJA - NIE POLECAM (1) Zupełnie niekonkurencyjny klub w trójmieście. Ceny wysokie, umiejętności i... Marzena AQUA AEROBIC i AQUA FITNESS u Yvette Dobroczek Jest THE BEST !!!!!! (2) ARGONAUT to REWELACJA. Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka... KLIENTKA Marost Pływać każdy może... troche lepiej lub troche gorzej.... ;))) (1) Polecam każdemu - i temu kto nauczył się pływania i temu kto stracił już... Mon