masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem osobą aktywnie trenującą, postanowiłam jednak z różnych przyczyn... zniesmaczona .... (1) kiedyś drugi dom. Polecam nie zniechęcać się mylnym pierwszym wrażeniem.... karola BEZNADZIEJA - NIE POLECAM (1) Zupełnie niekonkurencyjny klub w trójmieście. Ceny wysokie, umiejętności i... Marzena
AQUA AEROBIC i AQUA FITNESS u Yvette Dobroczek Jest THE BEST !!!!!! (2) ARGONAUT to REWELACJA. Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka... KLIENTKA Marost Pływać każdy może... troche lepiej lub troche gorzej.... ;))) (1) Polecam każdemu - i temu kto nauczył się pływania i temu kto stracił już... Mon Sport to zdrowie (1) Basen jest przestrzenny, czysty i zachęca do uprawiania różnego rodzaju... Mon SUUUUUPER! (1) Niesamowita przygoda! Andrzej Na oliwi jest prawie dobrze (1) Pod względe, jakości to lodowisko jest dobre, ale ceny masakra!! Janek CENY!!! (1) Ceny na ślizgawkę mnie dobijają.Lodowisko jest super,obsługa też,trochę... KARWIX totalna ignorancja zimą (1) zamarznięty kort + zimno + odpowiedź obsługi dlaczego jest zimno: bo nie... Mirosław G. Brak karnetów normalnych (1) Nie dość że korzystanie z lodowiska jest drogie, to nie ma nawet karnetów... szymon Polecam (1) Basen jest fajny, troczhę mały, ale idealny dla osób uczących się pływać... Sylwia834 salsa (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć Salsy- sama przyjemność! dobra muzyka,... Magdalena przyszła klientka ;-) (1) Cześć, mam kilka pytań, raczej organizacyjnych. Słyszałam, że niektóre... madzia ZBULWERSOWANA !!!! (1) ZUPEŁNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ IRIS NA TEMAT IWONY!!!! Do Akademosa chodzę... Isia ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Byliśmy na zajeciach po raz pierwszy i napewno nie ostatni.Jest świetna... Abraham Dla mnie bez zastrzeżeń. (2) Naprawde polecam. Fachowi instruktorzy i lata doświadczeń robią swoje. Naz moze (1) ogolnie moze byc, choc mogloby byc taniej bo jakies mega super to to... Princess heh (1) Mi osobiscie lodowisko sie b.podoba! Miła atmosfera,dobra obsluga i wgl. ;]]... aga - opinia (1) Od niedawna zaczęłam chodzić na fitness do Spójni. Wybrałam klub ze względu... aga