Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO Miła atmosfera (1) Bardzo podoba mi się że na Spójni panuje miła atmosfera. Instruktorzy są... klientka niemiła obsługa, bardzo wysokie ceny, (1) Bardzo wysokie ceny, większość towarów można kupić za połowę ceny w sklepie... Ania
Lublewo nieistnieje... (1) tak niestety niegdys fajna stajnia ale teraz juz nic tam nie ma, wlasciciel... misiu polecam (1) od kilku juz ladnych lat bardzo dobry serwis. goraco polecam Łukasz Polecam! (1) Kupiliśmy tam niedawno rowerek dla dziecka, był taki, jaki sobie wymarzyła:... Electra polecam kazdemu rowerzyscie (1) niska cena i fachowosc pracujacyh tam panow, innymi slowy polecam... michalex serwisanci do bani (1) Może źle trafiłam - nie było "szefa" który szanuje klijenta i zna sie na... Kasia Teraz to mój ulubiony sklep :) (1) Gorąco polecam wszystkim ten sklep. Obsługa bardzo miła i konkretna.... Crazy Ceny... (1) Jakieś półtora roku temu chodziłem... 65zł - 10 wejść /mc 80zł kiedy i ile... Jaca bardgor - opinia (1) Ogólnie dobra szkoła a Big Boss man Dudek to wporzo koleś ! bardgor wg mnie najwyższy poziom (1) Naprawdę jedyny minus to to że z centrum Gdańska jest dość daleko ale jak... Robert Po usłudze w serwisie Fabiana SUPER rowerowa jazda gwarantowana. (1) - szybki i fachowy serwis - miła i profesjonalna obsługa - ceny adekwatne... Uczynek Polecam (1) Niedawno kupowałem siodło Selle Royal do wcześniej kupionego roweru (też... Marek Pełna satysfakcja (1) Szukałem rower w całym trójmieście . Analizowałem ceny , osprzęt ,serwis i... Kuba PANICZ NA WłOśCIACH (1) jest super basen bo to trzeba przyznac czysciutka woda, instruktorki... bywalczyni SĄ NAJLEPSI (1) UWAŻAM ŻE SĄ NAJLEPSI NA RYNKU WSZELKIE NAPRAWY WYKONUJE TYLKO U NICH W... AREK Paulina - opinia (1) Na wstępie chciałam powiedzieć,że bardzo dawno nie byłam w tej stadninie,... Paulina ;) - opinia (1) Justyna jest najlepsza:)) ;) Jestem zadowolony sklep działa jak magnes (1) Jeden z niewielu sklepów w trójmieście gdzie naprawdę fachowo dopasują... janusz