bardzo dobrze uczy,polecam (1) Uważam,że Pani Ewa bardzo solidnie uczy i dostosowuje poziom nauczania... Piotr Gorąco polecam! (1) Do FitZone uczęszczam z małymi przerwami od ponad dwóch lat (chodzę na step i... Angelika Maksym strona internetowa (1) szanowni Panstwo, zrobcie cos wreszcie ze swoja strona - kiedy wpisuje w... prawie klientka
Rodzic - opinia (1) Instruktorka, która jest właścicielem miewa zmienne humory i bywa złośliwa,... Rodzic Polecam! (1) Naprawdę warto zrobić coś dla siebie, dla swojej kondycji i kreatywnego... Lady *** - opinia (1) Uwagi ci do zajęć na siłowni - mimo podpisywania oświadczeń ( po co tyle... *** organiazacja zawodów WKKW (1) Bez nadziejna barak jakichkoliwek szczególowych informacji na temat... michał Super serwis! (1) Od dłuższego czasu szukałam solidnego serwisu. I tutaj właśnie taki... zadowolona klientka Lidia - opinia (1) Uważam, że Pan Andrzej jest dobrym nauczycielem, kompetentnym i naprawdę może... Lidia Pozostaly tylko wspomnienia (1) Kiedyś mój ulubiony sklep, obecnie - sklep z konieczności. Ceny katalogowe -... ybg Inni są lepsi... (1) Najmocniejszym punktem tej siłowni jest miła i fachowa obsługa. Szczególnie... Monster :D (1) Bym Przyorał łysemu pizedeczke Anonim Są OK (1) Naprawdę nic nie można zarzucić poza długim czasem oczekiwania na rower... tezony Wroc (1) jestem stałą bywalczynią tego klubu...Niestety zabrakło w nim jednej... Olga Jarek - opinia (1) Roweru tam nie kupowałem ale widać ich trochę wewnątrz sklepu. Wybór... Jarek ... (1) Zgadzam się z przemówczyniami co do panującego ścisku - czasami zimą kiedy... s To jest to...! (1) Super sklep,miła i wachowa obsługa,takiego właśnie szukałem,bardzo polecam! trol Chyba najlepszy sklep w Trójmieście (1) Najbardziej jestem zadowolona z serwisu. Rzetelnie i szybko, bez naciągania,... JR klientka - opinia (1) klub ok tylko malo miejsca, trzeba się wcześniej umawiać co także nie zawsze... klientka brak słów (1) Byłam w środę tj.13.08 na siłowni i oburzyło mnie zachowanie instruktora... Aga