Chyba najlepszy sklep w Trójmieście (1) Najbardziej jestem zadowolona z serwisu. Rzetelnie i szybko, bez naciągania,... JR klientka - opinia (1) klub ok tylko malo miejsca, trzeba się wcześniej umawiać co także nie zawsze... klientka brak słów (1) Byłam w środę tj.13.08 na siłowni i oburzyło mnie zachowanie instruktora... Aga
Ves. - opinia (1) zdecydowanie najlpesza stajnia w moim życiu :) w rok nauki zdobyłam wiedzę... Ves. Niepowazni (1) Mialem problem z zablokowanym hamulcam hydraulicznym. Oddaje facetowi rower i... zbychu TRAGEDIA (1) Serwisuja na odp......wszystko się odkręca, nie nasmarowane a kiedy sie... ghost rider agusssiaaa - opinia (1) Bardzo lubie uczeszczac do akademosa. Po prawie roku przerwy (studia w innym... agusssiaaa Nie polecam! (1) Wysoki Ceny, słaby wybór, obsługa nie miła i opryskliwa a serwis drogi i nie... kicak Polecam Aquq Aerobic prowadzony przez Panią Iwettę Dobroczek. (1) ARGONAUT to REWELACJA. Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka... Izabella Grafik (1) Trenuję tu od roku. Wszystko mi się podoba z wyjątkiem grafiku. Mało zajęć! W... Asia Super (1) Bardzofajny klub, przyjemna obsługa. Od września podobno ma być prowadzony... Marika ... (1) nie polecam sklepu na gadu piszą ze posiadają cześci o które pytam... Były klijent no cóż (1) jak dla mnie to nie stajnia. nie ma kto by uczył bo wlaściel podczas jazdy... Ania Ania - opinia (1) Ja uczęszczam na cyclin (trening na rowerkach), zdecydowanie polecam, zajęcia... Ania Porządny serwis rowerowy (1) Zostawiłem tutaj rower który nie był serwisowany od 2 lat jego stan był... rowerzysta fatalna stajnia (1) mnie się nie spodobało... chciałam sobie po prostu pojeździc rekreacyjnie, a... marta Niemiła obsługa (1) Rzeczywiście obsługa na niezadowalającym poziomie. Chciałem tam kupić kilka... Artur JK - opinia (1) Wybór części i rowerów jest świetny. Ocenę psuję obsługa (nie dyskutujcie z... JK Scott sportster - opinia (1) Chłopaki z serwisu fajni , za sprawdzenie regulacji przerzutek nie wzięli nic... Scott sportster Basen bardzo fajny.... (1) Chociaz przydal by sie remont. Jako scuba diver podoba mi sie glebokosc... pinkola