M - opinia (1) Lodowisko położone w atrakcyjnym pkt Gdańska,miła obsługa,przystępne ceny... M Gosia i Jacek - opinia (1) Z Argonaut związaliśmy się prawie 10 lat temu. Gorąco polecam. Szybko uczą,... Gosia i Jacek Brak biletów i informacji (1) Brak telefonu pod którym można się coś dowiedzieć, a w szczególności czy są... JJ
fatalnie (1) Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę... niunia rowery (1) Ha, ha zgadzam się z Fridą - Maciek ostatnio po prostu WYMIATA... królowa śniegu Martuś. - opinia (1) Generalnie to ja chodze na to lodowisko od jakiś 3 lat co roku w prawie każdy... Martuś. POLECAM!!! (1) Polecam pływanie z Argonautami, bo tu widać profesjonalizm i duże... Monika Super sauna (1) Uwielbiam chodzić na saunę na Beniowskiego. Maja nową saunę z pachnącymi... Anita Turystka - opinia (1) Witam serdecznie, Pani Ewa ma podejście do nauki jazdy konnej dzieci, jak i... Turystka Paweł - opinia (1) Moim zdaniem za drogo (12 zł za 45 min!!!) Obsługa raczej niemiła, po... Paweł kasia - opinia (2) Od 3 lat syn uczęszcza na zajęcia prowadzone przez Argonaut. Nigdy nie miałam... kasia Profesjonalna obsługa (2) Nigdy się nie zawiodłem na Tomaszu D. , zawsze służy fachową radą i nigdy nie... Arturo Gadatliwa.. - opinia (1) Byłam na lodowisku w zeszłym roku kilkaktornie i nie mam zastrzeżeń. Gdy... Gadatliwa.. Niewykorzystany potencjal (1) Przestarzały sprzęt w słabej kondycji technicznej, brak czepków na głowę pod... macias Aqua Aerobic (2) Gorąco polecam zajęcia z agua aerobiku . Zajęcia z aerobiu prowadzone... Miroslawa Wybieralska Bardzo fajna siłownia (1) Klimat, niskie ceny, dobra muzka. Polecam! Grzesiek83 Pływanie, przyjemność, relax (1) Z firmą związany jestem od 2 lat. Świetna atmosfera, mili ludzie, czysta... Jark G. Polecam zakup sprzętu - profesjonalnie i indywidualnie (1) Zdecydowanie polecam firmę, szczególnie osobom, które potrzebują sprzęt do... gofgalk SUPER (1) Jestem po operacji kręgosłupa,aerobik pomógł mi bardzo nie tylko ruchowo ale... basia Aquaaerobik (1) Uczęszczam od ponad roku na zajęcia z aquaaerobiku. Uważam że prowadzone są... Joanna