Polecam (1) Basen jest fajny, troczhę mały, ale idealny dla osób uczących się pływać... Sylwia834 salsa (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć Salsy- sama przyjemność! dobra muzyka,... Magdalena przyszła klientka ;-) (1) Cześć, mam kilka pytań, raczej organizacyjnych. Słyszałam, że niektóre... madzia
ZBULWERSOWANA !!!! (1) ZUPEŁNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ IRIS NA TEMAT IWONY!!!! Do Akademosa chodzę... Isia ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Byliśmy na zajeciach po raz pierwszy i napewno nie ostatni.Jest świetna... Abraham Dla mnie bez zastrzeżeń. (2) Naprawde polecam. Fachowi instruktorzy i lata doświadczeń robią swoje. Naz moze (1) ogolnie moze byc, choc mogloby byc taniej bo jakies mega super to to... Princess heh (1) Mi osobiscie lodowisko sie b.podoba! Miła atmosfera,dobra obsluga i wgl. ;]]... aga - opinia (1) Od niedawna zaczęłam chodzić na fitness do Spójni. Wybrałam klub ze względu... aga kiedys ... (1) kiedys chodzilam na tance - jak prowadzil tao i sonya. bylo ok. potem bylam... zuza Kasia - opinia (1) Klub mi sie podoba, troche ciasno w szatni damskiej, ale nie mozna miec... Kasia Szkoda że jest problem z biletami i karnetami (1) Ostatnio pełna wigoru poszłam na lodowisko, było to spontaniczne wyjście.... asia kurs nurkowania (2) Serdecznie polecam. Posiadana wiedza praktyczna, a w szczególności... Sylwester Mieszczak w kolejce po łyżwy (1) Uważam,że źle jest zorganizowane wydawanie i zdawanie łyżew.Większość stoi... pipi NIe polecam.... ale nie jest najgorzej (1) Niestey na to lodowisko wpuszczają ludzi bez limitu wejść... ile osób kupi... Tomek. L M - opinia (1) Lodowisko położone w atrakcyjnym pkt Gdańska,miła obsługa,przystępne ceny... M Gosia i Jacek - opinia (1) Z Argonaut związaliśmy się prawie 10 lat temu. Gorąco polecam. Szybko uczą,... Gosia i Jacek Brak biletów i informacji (1) Brak telefonu pod którym można się coś dowiedzieć, a w szczególności czy są... JJ fatalnie (1) Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę... niunia rowery (1) Ha, ha zgadzam się z Fridą - Maciek ostatnio po prostu WYMIATA... królowa śniegu