wszystko pięknie ... (1) wszystko pięknie,fajny sprzęt, miła atmosfera, fachowa pomoc. jestem na TAK ! misiek Ewa - opinia (1) Suuuper :D co innego mozna powiedziec o tej stajni? :) to wlasnie tam... Ewa SUPCIO (1) To super stajnia. Jeżdżę dopiero 5 miesięcy a już wyjeżdżam w teren.Jest też... Biedroneczka_XD
CENY ? (1) Czy ktos wie gdzie dokładnie miesci sie ta siłownia i jakie sa ceny ?? Mam... Asia fajny klub (1) Kiedys chodzilam tylko na aqua areobic i nie wyobrazalam sobie siebie... becik Godny polecenia (1) 2 lata temu zakupiłem pierwszy rower w tej firmie dla brata ;po roku prawie... Marek B. bylam (1) ida na kase, tym konika szkolkowym przydalby sie odpoczynek, wszystko to co... Amigo Gorąco polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Pracownicy mili i fachowi , rowery... Ania Pracownicy, wyposażenie i serwis (1) Słyszałem kiedyś złe opinie od niektórych osób o tym sklepie jednak po wielu... boneless Lepiej być nie może!!!! (1) Super sklep i serwis!!!! Miła i profesjonalna obsługa . Marcus Magda - opinia (1) oddałam tam na wiosnę rower do przglądu. ledwo jechał - zrobiony na cacy. Az... Magda Porządnie zrobiona robocizna ! (1) Serwis rowerów bardzo dobry oczywiście polecam jak psuje mi się rower zawsze... Krystian Dziadostwo (1) Niech ktoś spróbuje przyjść do nich z reklamacją :( Poprostu cwaniaczki... cezi Polecam serwis rowerowy u Fabiana (1) Polecam FABIANA Gorąco polecam Fabiana. Jest bardzo dobry w tym co robi,... zaq44 polecam (1) polecam na fajna gre aaaa Daniel Marszałek - opinia (1) Obsługa fachowa i uprzejma. Terminy krótkie. Wybór sprzętu na miejscu... Daniel Marszałek W końcu (1) Rewelacja !!! Jestem bardzo zadowolona z poziomu zajęć i z klimatu tam... PATI Godne uwagi!!!! (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA-AEROBICU do pani Yvetty od listopada. Jestem... BARBARA Fajny klub (1) Różne oceny słyszałem o tym klubie. Że snobistyczny, dla wybranych i drogi.... Robert Gorąco polecam (1) Gorąco polecam szkołe, przemiły i profesjonalny personel, zwłaszcza... zaq44