hmm... (1) Niby wszystko fajnie (zajęia, sprzęt, wystrój, czystość itp.), ale są dwa... mcsnoopy profesjonalista (1) Wystarczający wybór akcesoriów, możliwość sprowadzenia. Składanie rowerów.... GdyniaBiker GdyniaBiker - opinia (1) Praktycznie brak części godnych zaufania, ceny nieproporcjonalne do jakości,... GdyniaBiker
patryśka - opinia (1) Gorąco polecam korzystanie z usług oferowanych przez klub Argonaut.... patryśka atmosfera (1) w salonie panuje, bardzo fajna klubowa atmosera, można porozmawiać z Paniami,... Moka telefon..... (1) Fajnie jakby tel byl aktualny.... hildek polecam (1) Od dwóch lat dzieci uczęszczają do tej szkoły pływania i wszystkim rodzicom... hania BASEN MOSiR-u na Chełmie to super miesce -POLECAM WSZYSTKIM. (1) Najlepsza pływalnia na której sie uczylem!!;-)) Jest to nalepsza szkola... Pływak Super w szczegulnosci pan kamil :) (1) Bardzo dobra obsluga serwisowa :) Maciek RATOWNIK (1) OGÓLNIE BASEN FAJNY, CZYSTY. DENERWUJE MNIE TYLKO JEDEN RATOWNIK, KTÓREMU... :) klient serwisu (1) Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami o serwisie w sklepie Żuchliński. A to... mixmax jest ok (1) osobiście jestem zadowolony stanlej a jednak można popływać na basenie (1) Chodziłam na basen do Mosiru już wcześniej lecz nie mogłam kupić karnetu. A... Monika Adam - opinia (1) Spoko ludzie, przyjazna atmosfera, dobry serwis i spory wybór. Nic dodać nic... Adam Dla mnie super. (1) Od 6 roku życia chodzę na basen do Argonaut'a zawsze jest miła obsługa i... Ryby ... (1) Pani Ala bradzo dobrze uczy i tojest wrte ceny, ale ta młodzierz co pomaga to... Gosia Z. polecam (1) porządny fachowiec! Nie znając wcześniej tego serwisu, z pewną dozą... Karol zdecydowanie POLECAM :) (1) Trenuję w Akademosie od 5 miesięcy i żałuję, że tak długo zabierałyśmy się z... m&m Arogancja (4) W dniu 09.06.2008 na basenie Chełm zostalem potraktowany w sposob chamski i... Zdszisław Leszkowski strzelec - opinia (1) Uczestniczyłam w kursie nurkowania i jestem bardzo zadowolona. Mili... strzelec