wedlug mnie sklepik w porzadku (1) dla mnie wszystko jest gicior ceny nie sa zbyt wygorowane wybor sprzetu na... misiek kupilem sobie rowerek:) (1) Witam ostatnio zakupilem tam rowerek haro v4 :) cudowny rowerek tarcze... michal Polecam (1) Polecam każdemu! Miła fachowa i profesjonalna kadra ! wampirella
SUPER SKLEP (1) Beata Mariusz - opinia (1) Obsługa grzeczna ,uczynna,nie znudzona,Zawsze doradzą.Nigdy nie zdazyło się... Mariusz dziwne podejscie do klienta (1) kupielm tam juz 2 rower i kilka akcesoriow i jaki i za pierwszym razem jak... tdg sportowy relax (1) nie ma lepszego miejsca na aktywny, mily, z fajna obsluga i klimatem... zosia NAWET wentylka już tam nie kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Brak kultury osobistej, ten jeden koleś tzn. sprzedawca (czesto chodzi w... hill na prawde fajny sklep polecam (1) fajny sklepik, chcoć troszkę schowany to chyba dzieki lokalizacji nie przy... Olcia super (1) tanio mila obsuga super wybur polecam!!!!!!!!!!!1 kedzior gorąco polecam, miła i profesjonalna obsługa (1) chcąc kupić rower tak naprawde nie wiedziałem czego chce, chcodziłem po... Janusz Czlowiek z klasa (1) P. Andrzej powinien byc przykladem dla wielu instruktorow,jazda prowadzona... Aga Średnio (1) Jeśli chodzi o bilard to klub taki sobie. Spark Najlepszy sprzęt do gry... (1) ... ale mogliby pomyśleć o jakiejś wykładzinie, byłoby o wiele lepiej. Spark Drogo :/ (1) 50 zł za zaplecenie jednego koła.. i to z części które by sie u nich kupiło.... sssnaky MK BIKE RLZ (1) Nic dodać nic ująć... szynyszyl Szkoda słów... (1) U buga kupiłem rower Unibika "Mission". Sam rower bomba i polecam firme ale... szynyszyl Fatalny (1) Kiepski sklep z fatalną obsługą, wprowadzającą w bląd Klienta. Całkowity... Adam Kuśmierz Bardzo dobra szkółka pływania (1) To chyba najlepsza szkółka pływania w trójmieście. Pracują tam bardzo... andrzej76 duży wybór psuje obsługa -- zadufane, nieuprzejme kolesie (1) duzo rowerkow i czesci -- jak w wiekszosci skelow tej (sredniej) wielkosci.... a