POLECAM (2) Wspaniali ludzie,miła atmosfera a przede wszystkim zero problemów. Gorąco... ewelcia super!! (1) witam!! chciałabym wszystkim polecić to studio ...korzystam z zajęć zarówno... fitmaniak Gorąco polecam! (4) Mój syn od dwóch lat chodzi do tej szkółki. Zaczął od zera a teraz pływa... Jola
bardzo fajnie (1) polecam, ale o tworzeniu tam sie tam jakiejs amatorskiej ligi w 8 jeszcze nie... polko86 S. - opinia (1) NIe stać mnie, żeby jednarazowo wydać 300 zł !!!!!!!!!!!! ( to połowa mojej... S. Warto (1) Poziom nauczania: dla każdego coś dobrego, instruktorki super dla małych... cm nie prawda (1) Witam wszystkie stałe klientki Lady Fitness....Pani w recepcji jest... klientka Iwona - opinia (1) Zarówno klimat jak i fachowość ,profesjonalizm a przede wszystkim miłość do... Iwona Kiedy będzie lodowisko ?? (1) Mam bardzo ważne pytanie. Namiot już stoi i widać że praca tam wre. Ale... anka ok (1) jest dobrze, ale sprzed jest strasznie stary pawel Witam wszystkich serdecznie:) (1) Przez 2 lata uczeszczalam na zajecia do Gymnasionu i zawsze uwazalam, ze... Karolina rewelacja ! (1) rewelacja ! olo Polecam,wszystkim (1) Polecam wszystkim chcącym kupić rower na miarę i w przedziale cenowym... Robert UWIELBIAM TAK CHODZIĆ (1) UWIELBIAM CHODZIĆ NA KONIE DO STADNINY CZARDASZ W... JAGA Profesjonalizm (1) Sklep, jak i serwis polecam nie tylko tym, którzy zamierzają kupić nowy... wieloletnia i oddana Klienta Polecam jazz!!!! (1) Od miesiąca jestem uczestniczką zajęć z tańca jazzowego. Boom w Polsce na... marta Step u Sylwii + DJ Quarrel (1) Sylwia! wielkie dzięki za dzisiejsze zajęcia! wszystkie lekcje w Twoim... Ula kurs stylizacji paznokci (1) jestem bardzo zadowolona z usług FITZONE i polecam serdecznie dla dziewczyn,... Madziulek Genialny serwis!!! (1) Szczerze polecam wszystkim ten sklep rowerowy, a przede wszystkim serwis!... Marteczka nowy grafik (1) Drodzy Klienci!!!Układając grafiki zajęć zawsze kierujemy się Waszym... sylwia