Polecam! (1) Witam, Polecam ten klub ze względu na przystępność cen oraz miłe i... pinki polecam!!! (1) Szeroka oferta, miła atmosfera, pomieszczenie jest zawsze wysprzątane co... stała klijentka BH - opinia (1) Basen wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu. Bardzo miły pan Maciek w... BH
Olekorlo - opinia (1) Duzy wybór, tanio i swietna (w dodatku ładna) obsługa Olekorlo Jestem zadowolona :) (1) jakiś czas nie chodziłam ani na zajęcia ani na siłownie , klimat , obsługa... Agata ODP - Paula (1) Witam, Zgadza się informacja była podana jedynie na drzwiach. Niestety nie... bergo Paula - opinia (2) Skoro sklep zmienia godziny otwarcia to powinien na swojej stronie... Paula SUPER !!!! (1) Jestem zaskoczony poprzednią tak bardzo negatywną opinią o klubie.Odwiedzam... G.J. profesjonalna joga (1) zajęcia z jogi rewelacja, profesjonalne prowadzenie zajęć, szczególnie relaks... Jola PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Wszystkie mięśnie pracują i full relaks. Profesjonalnie zorganizowanie... Wierri jest fajny (1) zawsze do niego chodze mam blisko (jedyny sklep na osiedlu) duży wybur itp paweł super!!! (1) serdecznie polecam aquaaerobic z firma argonaut.na zjaeciach dostaje sie... beata Nawet daje radę (1) Gra się całkiem fajnie poza jednym faktem, stoły są ustawione bardzo ciasno i... gracz Daniel - opinia (1) Trenuję tam od 4 miesięcy. Dużo nowych maszyn i innego sprzętu, samych... Daniel Bardzo dobry basen . (1) Obsługa basenu jest przemiła (od Pań Szatniarek poprzez Panie z Kasy aż po... Damian Jaś POLECAM! (1) CZYTAJĄC OPINIE NA "DZIEŃ DOBRY" SIĘ ZNIECHĘCIŁAM, ALE POSZŁAM BO MAM 5... MAYA80 magia zajęć (1) Zajęcia z wodnego areobiku są magiczne. Jeśli raz przyjdziesz na pewno je... Ola Nie polecam !!! (1) Miałam karnet, którego nie mogłam wykorzystać bo był problem żeby się zapisać... Karolcia super (1) chodzę na basen od 2006 r. i z reka na sercu zachęcam wszystkich którzy chcą... Tomasz Polecam (1) Polecam, nawet bardzo, zajęcia prowadzone profesjonalnie, urozmaicone,... Anna Bęska