Klimat i atmosfera (1) Miła i profesjonalna obsługa oraz niepowtarzalny klimat. Habakuk Mogloby byc taniej....wtedy moze zaopatrywalbym sie TYLKO tam... (1) mogloby byc taniej, wtedy napewno kupowalbym tylko tam...za mojego UNIBIKEa... JarOO super (1) Bardzo sympatyczna obsługa, gratisowe naprawy, duży wybór części bądz... Anna
Jednym słowem POLECAM!! (1) Kupiłem tam niedawno dwa rowery, dla siebie i mojej kobiety. Obsługa miła i... PM odradzam (1) obsluga bardzo nie sympatyczna z łaska obsluguja klienta lepiej odwiedzic... G Damix - opinia (1) Klub bardzo fajny grałem tam wiele razy i podoba mi się ^^ Damix Jest super (1) Jestem klientką już od jakiegoś czasu i polecam wszystkim ten klub.... Mariola gratulacje dla obsługi!!! (1) korzystałam z usług wielu takich obiektów ale tylko tu obsługa jest naprawde... ziom_al Kiepski Kierownik (2) Bardzo przykry jest fakt, że przy układaniu planu zajęć nie bierze się pod... Ania Justyna i Ala (1) Zajecia u Justyny i Ali sa zarabiste. Super zajecia, jak bylam u Ali na... Aśka tragedia (1) dzwonię i pytam się o przegląd roweru czy ni go zrobia ,pani się pyta jaki to... jaro godny polecenia (1) To wspaniale, że na Chełmie jest taki sklep i serwis. Kupując tam 3 rowerki w... tomek Trek w Buga Sport (1) Jeszcze nie kupiłem, ale już mogę coś powiedzieć o obsłudze. Jestem mile... Jogo Polecam (1) Trenerka jest obyta w swiecie tenisu. W trakcie trenigów udzieliła mi wielu... Grzegorz Krakus Aga jestes najlepsza (1) Od kilku miesięcy chodzę na zajęcia spinningu, strasznie mnie to wciągnęło:)... Ania Może być ale.. (1) Miejsce ciekawe, fajny wystrój, przebieralnie super ale jak dla mnie siłownia... ikabg Ewa - opinia (1) bardzo fajne lodowisko dziwie sie tylko ludziom co pisza że nie było biletów... Ewa nie polecam (1) Obsługa zniechęca do korzystania z tego sklepu. michal Nie wiem, jak to można nazwać serwisem (1) Jak pani przez telefon usłyszała, że trzeba będzie zdjąć piastę, to... Wiśnia SUPER (1) SUPER KolkO