nowy grafik (1) Drodzy Klienci!!!Układając grafiki zajęć zawsze kierujemy się Waszym... sylwia Suuuper rowery! (1) Zapisalyśmy się do klubu na początku wakacji. Klimat zdecydowanie pozytywny.... nowe klientki Polecam dzieciom i rodzicom (1) Dwoje moich dzieci bawi się i uczy pływać w Dzidziusiu, i przez cały tydzień... Daria K
the best of dance! (1) chodzę regularnie na taniec jazzowy w tym klubie i jestem bardzo zadowolona.... Monika nowy grafik od 29.09.2008 (1) Zwracam się do Ciebie, jako do osoby odpowiedzialnej za plan zajęć, z prośbą... na codzień zadowolona Klubowiczk żene (1) kupuje gianty od kilku lat jednak tym razem nie kupilem u zuchlinskiego , za... jm Najlepsza jest Patrycja. (1) Zajęcia z yogi prowadzi super! A jej ciepło i profesjonalne przygotowanie... Sławka joga (1) profesjonalna joga pod przewodnictwem Patrycji! i tylko dla niej kupiłam tak... tamaryszek Rewelacyjnie xD (1) p.Ewa uczy super. konie są extra. stajnia jest nowa i choć jest mniej... ada2 Profesjonaliści w każdym calu! (1) Sumiennie, dokładnie i szybko wykonują swoją pracę. Nigdy nie zdażyło się... Rudolf Ludzie z rowerową pasją;)) (1) Polecam! Pani z wiecznie naprawianym nieb Super serwis - sklep bardzo drogi!!! (1) Zarówno jeden jak i drugi serwisant bardzo kompetentny oraz miły w kontakcie... Salo w Trojmiescie nie ma lepszych (1) odnoszaac sie do oceny: 1. obsluga-dwoch panow zawsze znajdzie jezyk z... rudy_jr przede wszystkim solidność (1) Lubię do nich zaglądać. Zawsze spotykam się z rzeczową oceną sprzętu o który... Damian Jeżyk REWELACJA!!! (3) Gorąco polecam. Argonaut prowadzi zajęcia profesjonalnie i dostosowuje... MW relaks w ćwiczeniach (1) Sympatyczna atmosfera można poćwiczyć i się odprężyć. Efekty ćwiczeń widać... babuszka Uwaga!!!! (1) Sylwia wrocila,trzymajcie sie moi drodzy oj,trzymajcie sie, czego sie da... bochna jest OK (1) Moim zdaniem Argonaut jest OK. Profesjonalnie uczą pływania, nurkowania i... Lesław super (1) Korzystam z usług tej firmy 3 rok i jestem bardzo zadowolony z usług.... Tomasz Polecam jak najbardziej (1) Zajecia z basenu mozna odrabiac w kolejnych dostepnych terminach. Konkurencja... Robert