Kasia - opinia (1) Super konie Fajni ludzie co tu więcej dodawać:) Kasia a propos ekipy.. (1) witam tu nowy pracownik.. fachowcy którzy pracowali po 10 lat.. zawsze... Tomo ok (1) chłopaki znają się bardzo dobrze na pierwszy rzut oka widać... PASJONACI... Kasia
fajnie (1) bardzo miła atmosfera, profesjonalnie prowadzone zajęcia dla pań, dobrze... anielka coraz lepiej,tak trzymać (1) rowerkó przybywa,części również(a zawsze mogą... goseek Lochu - opinia (1) Prawdziwy basen. :) 3,5 metra głębokości, mało chloru - wiec przejrzysta... Lochu ogólna ocena kiepska (1) Aby dostac się na popołudniowe zajecia trzeba zapisac się conajmniej z... Lady bardzo na nie.. (1) jezdzilam tam przez ponad pol roku i nie wynioslam z tych jazd NIC. kompletna... wixen Oby wiecej takich sklepów (1) Zostałem mile zaskoczony obsłógą i profesjonalizmem panującym w tym sklepie.... Zastava Ten Klub cechuje wspaniała atmosfera (1) W klubie jest naprawde milo .Organizowane sa turnieje i prowadzona jest liga... jola było lepiej ale nie narzekajmy (1) bardzo dawno nie zaglądałam na stronke z opiniami i po przczytaniu nie... stała bywalczyni zatrudnijcie tam kogos!!!! (1) Byłem w sklepie w sobote widziałem że chłopak który wtedy był za ladą sie... adam profesjonalny sklep (1) Zakupiłem w tym sklepie 2 lata temu rower i jestem zadowolony zarówno z ceny... Marcin M Goście mają klase (1) Sklep mieści się w niesamowitej zabytkowej baszcie... Ale to dopiero... Homas_81 kupowałem tu tylko części (1) generalnie jeśli wezme cenę części na alegro (gdzie jest najtaniej) i dodam... greg NIe potrafia wyregulowa hamulca? (1) Jako sklep ok, jak zostawic kase to ok, kupilem nie dawno tam juz drugi rower... Merida Kto wie ten wie :) - opinia (1) Ja od 4 lat jestem na sępach. Atmofera jest świetna, ludzie zgrani i zrzyci:)... Kto wie ten wie :) Bynio - opinia (1) Dziwny ten sklep... Czesem pozytywnie mnie zaskoczą, ale czasami to żałość...... Bynio Obsługa to jakaś porażka ,bo biedronki z nimi ...heh (1) Serwis do bani ,a dlaczego ?Ponieważ oddałem dziś rower na gwarancji,a on juz... mauro super ekstra (1) Serdecznie polecam klub :) super atmosfera, piękny wystrój oraz fantastyczni... :) :) :)