Lidia - opinia (1) Uważam, że Pan Andrzej jest dobrym nauczycielem, kompetentnym i naprawdę może... Lidia Pozostaly tylko wspomnienia (1) Kiedyś mój ulubiony sklep, obecnie - sklep z konieczności. Ceny katalogowe -... ybg Inni są lepsi... (1) Najmocniejszym punktem tej siłowni jest miła i fachowa obsługa. Szczególnie... Monster
:D (1) Bym Przyorał łysemu pizedeczke Anonim Są OK (1) Naprawdę nic nie można zarzucić poza długim czasem oczekiwania na rower... tezony Wroc (1) jestem stałą bywalczynią tego klubu...Niestety zabrakło w nim jednej... Olga Jarek - opinia (1) Roweru tam nie kupowałem ale widać ich trochę wewnątrz sklepu. Wybór... Jarek ... (1) Zgadzam się z przemówczyniami co do panującego ścisku - czasami zimą kiedy... s To jest to...! (1) Super sklep,miła i wachowa obsługa,takiego właśnie szukałem,bardzo polecam! trol Chyba najlepszy sklep w Trójmieście (1) Najbardziej jestem zadowolona z serwisu. Rzetelnie i szybko, bez naciągania,... JR klientka - opinia (1) klub ok tylko malo miejsca, trzeba się wcześniej umawiać co także nie zawsze... klientka brak słów (1) Byłam w środę tj.13.08 na siłowni i oburzyło mnie zachowanie instruktora... Aga Ves. - opinia (1) zdecydowanie najlpesza stajnia w moim życiu :) w rok nauki zdobyłam wiedzę... Ves. Niepowazni (1) Mialem problem z zablokowanym hamulcam hydraulicznym. Oddaje facetowi rower i... zbychu TRAGEDIA (1) Serwisuja na odp......wszystko się odkręca, nie nasmarowane a kiedy sie... ghost rider agusssiaaa - opinia (1) Bardzo lubie uczeszczac do akademosa. Po prawie roku przerwy (studia w innym... agusssiaaa Nie polecam! (1) Wysoki Ceny, słaby wybór, obsługa nie miła i opryskliwa a serwis drogi i nie... kicak Polecam Aquq Aerobic prowadzony przez Panią Iwettę Dobroczek. (1) ARGONAUT to REWELACJA. Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka... Izabella Grafik (1) Trenuję tu od roku. Wszystko mi się podoba z wyjątkiem grafiku. Mało zajęć! W... Asia Super (1) Bardzofajny klub, przyjemna obsługa. Od września podobno ma być prowadzony... Marika