Adrian i Sylwia (1) Jestem pełna podziwu dla zajęć prowadzonych przez Adriana i Sylwię, zarażają... stała klientka super klub!! (1) jestem stalym klientem klubu od dlugiego czasu,nigdy nie spotkalo mnie tam... rowerzysta Bardzo dobra szkoła z tradycjami (1) Bardzo dobra szkoła w Gdyni, Sopocie, Gdańsku. Wysoki poziom nauczania.... Orc
Przedszkole (1) Od niedawna jestem mamą. Żałuję,że nie ma tam przedszkola jak przy... Gosia cos - opinia (1) Nsjlepsza stajnia na hipodromie wedlug mnie cos TAK SOBIE! (1) Żadna rewelacja! Stoły Poolowe pozostawiaja wiele do życzenia! A co do... john travolta Najlepszy serwis (1) Co tu się rozpisywać, najlepszy serwis w 3mieście. Ludzie tam pracujący... www.mtb3x.pl pozytyw (1) Ćwiczę w Aramisie od stycznia i muszę przyznać iż jestem bardzo zadowolony z... Janusz Warto tutaj wejść (1) Polecam ten sklep wszystkim miłośnikom rowerów.Znajdziesz tutaj szeroki... Janina Siedlar NAPRAWDE WARTO :)) (1) Dużo fajnych zajęć, godziny też takie , że zawsze cos mozna przypasowac dla... MG Tor widmo (1) Kiedy byłem tam 29.01.2009 wszystko OK. Naprawdę bardzo fajny tor, ciekawy,... Piotr Good (1) Instruktorzy mili, woda czysta jedyny problem to np9 letni chłopcy... pływak Witam (1) Plus: Za przystępną cenę, położenie mam dosyć blisko na to lodowisko,... Leon_ek Właściciel nie przyjemny i arogancki (1) Wady: 1) chorobliwe mniemanie o swojej wyższości (dot właściciela) 2)... Nablek Bardzo nie miła obsługa (1) Byłem z bratem , z zamiarem przejechanie sie na torze gokartowym, lecz pan z... Michał Ksm - opinia (1) Jest to pierwszy polski klub pilkarski w Gdansku. Z zalem mozna patrzec jak... Ksm servis (1) zdecydowanie polecam-szybko sprawnie skutecznie bez owijania w bawełnę pełen... tomasz Wypas (1) Tułałem się od sportu walki do sportu walki, przebrnąłem przez "mistyczne"... Ciemny YES YES YES!!! (1) Oceny powinny mówić same za siebie. Super frajda, troche boli w portfelu,... Halfalien Szermierka (1) Bardzo fajna szkoła, mają dobrą metodykę i widać, że wiedzą co robią. Alex