Było super alle ?!! (1) Co się stało gdzie ci fachowcy którzy tam pracowali? LIPA ;-( Satły klient piotrek - opinia (1) z*******a silownia chodze tam juz dosc dlugo i nie nazekam nie rozumiem... piotrek Bardzo fajny sklep (1) Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej... zadowolona klientka
Zmiany... (1) Do niedawna było super. Wchodziliśmy czteroosobową rodziną w niedzielny... Aldona ... (1) to zbulwersowanej: do twojej wiadomosci to kadra wchodzi do boksow i konie... Tajemnicze xD jola - opinia (1) Wspaniała przemiła obsługa. Polecam zajecia fitnes oraz profesjonalne uslugi... jola julia-pinokio - opinia (1) Pani Ewa jest super!!!4 latam chodzę na konie(kolibki i sopot)dopiero tutaj... julia-pinokio Grudzień ??? (1) Szanowny Panie Tadeuszu. Wraz z koleżankami mamy wrażenie, że Sylwia... Zatroskane klubowiczki abus - opinia (1) Rowerki w dziale "KID" nie sprostają wymaganiom jak piszą autorzy strony... abus chce się tu wracać :) (1) Jak dla mnie to super miejsce. Ciekawy wystrój, zawsze usmiechnięta obsługa,... wojtek A było tak fajnie (1) Szukałem takiego klubu ale po 3 miesiącach czar prysł. Sukces przerodził się... Janek banał (1) jeździłam tam i straszliwie mi sie nie podobało ceny za wysokie instruktorka... zbulwersowana Super! (1) Jeździłam już w kilkunastu stajniach także w sopocie i na kaszubach i ta... ada4 ;] Jak w ocenie:) (1) Od pierwszego kupionego tam rowerku zostałam stałą klientką - po co... Aga jest ok (1) Ja również wrócilam do klubu po dwóch latach i jestem naprawdę... mmmyszka ceny (1) uwazam ze cena biletu za wstep jest zbyt droga... reszta moglaby zostac.... Kasia piotr - opinia (1) Całkiem niedawno kupiłem w MK BIKE ramę speca BIG HIT-3. Jest to już 6... piotr TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ (1) Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej... Ewa jaka cena takie wrażenia (1) Ogromne rozczarowanie!!! Kolejka po bilety, które są wycinane w trakcie... brownie Świetny sklep (1) Bardzo pomocna obsługa sklepu, można liczyć na ich fachową opinię.... Marek