jest ok. (1) lodowisko super. obsługa jest w porządku, wg miła atmosfera. i ZAPRASZAMM. ^... kiingaa Pilot? :)) (1) Nie no pilot leci:) Tylko jak to pilot raczej nie jest w stanie ogarnąć... Mała prosze prosze...szykuje sie pojedynek gigantow? (1) dzis...czyli w czwartek dnia pamietnego 5 Lutego roku 2009...Tomek... Wazelina
klubowiczka - opinia (1) Nie wiem co ostatnio stało się z Maćkiem, ale zajęcia prowadzone przez niego... klubowiczka Za drogo... :( (1) Chodziłem do klubu prawie 2 lata, Korzystałęm z sauny (pare razy ze względu... Michał Ania - opinia (1) polecam wszystkim choć gdy korzystamy z wszystkich usług jest dość drogie,... Ania Basen , który mogę polecić ! (1) Do szkoły pływania i nurkowania ARGONAUT chodzę na pływanie rekreacyjne ,... S.POPOWSKI Aqua aerobik , ktory mogę polecić......wszystkim Panią. (1) Do Pani Yvette uczęszczam już długo i moim zdaniem na tle konkurencji wypada... Anna Witkowska Fajny basen , co nie...? (1) Basen jest fajny, trochę mały, ale idealny dla osób uczących się pływać czyli... Sylwia Nawrocka Superaśnie!!! (1) Wspaniały klimat i niezła muza. Świetne zorganizowanie i sposób na nudę:-D... Satine Najlepsza ekipa instruktorow na SPINNINGU (1) Ja z taką małą uwagą, wszyscy zachwycają się zajęciami u Doroty, Asi, na... Marta dobra zabawa (1) duzo się tam zmieniło ostatnio i to na plus, niestety ceny na minus , ale... łukasz Gabrysiak zdecydowanie odradzam (1) zdecydowanie odradzam ten tor ,to miejsce i ta obsługe nie dosc tego ze tor... Piotrek Kinga - opinia (1) Zajęcia, klimat, ludzie... rewelacja. Beznadziejnie jeśli chodzi o dbałość o... Kinga Naprawde świetny basen . (1) Nie rozumiem komentarza poniżej .! Basen jest naprawde utrzymywany w... Kuba Podziwiam sprawność i supeer zorganizowanie Pani Yvetty Dobroczek na prowadzonym przez Nią AQUA AEROBIKU!!!!!!!!!!! (1) Obserwowałam zajęcia prowadzone przez Panią Dobroczek Yvette w ubiegłym roku... M.Burchardt Moja opinia (1) Lodowisko to ma swoje + i - .Plusy są takie że jest duże i nie ma większych... Angelika Lodowisko z klimatem (1) Prawda co prawda , jest drogo , czasem tłoczno , ale jakość lodu nie... łyżwiarz Dno (1) Tafla jest tragiczna . Najgorszy lód na jakim jeździłem . Jaka cena taka... Łyżwiarz super sklep (1) witam, jestem mieszkanką Chełmu i jestem dumna, że mamy na dzielnicy taki... Natalia