Zmiany, zmiany... zmiany! (1) Obsługa klienta do całkowitej modernizacji! Brak możliwości rezerwacji... Balbinka p.Ewa- REWELACJA (1) Moja corka uczeszczala do innej szkoly jazdy , przez dluzszy okres czasu.to... Joanna OoO (1) Pierwszy raz na jeździe byłam zakręcona jak drożdzówka a mimo wszystko coś... Chmurka
Mx - opinia (1) nie mam nic przeciwko, zawsze z checią kozystam Mx SUPER ! (1) BYŁEM Z DZIECIAKAMI CAŁKIEM PRZYJEMNIE REWELACYJNIE! BALON Uwaga na negatywne komentarze. (1) Rzadko zaglądam na tą stronę, jednakże po sygnale mojego kolegi, z którym... Daniel Goraco polecam (1) Dobra obsluga, mila atmosfera, muzyka ktora wpada w ucho no i najwiekszy plus... Bart Lodowisko (1) W skrócie-fajne, ale drogie, i to dużo za drogie.. Beret plusy i minusy (1) Opinia jest subiektywna, korzystałem juz z wielu klubow, wiec uwazam ze mam... obserwator Fantastyczny układ! (1) W czwartek u Maćka był fantastyczny układ! Czy taką rozgrzewkę można kiedyś... xD bardzo dobra szkoła (1) bardzo dobra szkoła. Polecam Krystian Super korty i trenerzy. Polecam ! (1) Zupełnie się nie zgadzam z opinią poprzedniego internauty. Korty są zadbane,... Grzesiek Prawie... jak w domu (1) Gorąco polecam! Jeśli jesteś tenisistą/ tenisistką szukającym fajnej... Łukasz T. Karnet open to oszustwo. (1) Witam, ja również nie polecam Lady Fitness. Pani Ania oczywiscie miła, ale... Isoldus klimacik (1) w tym klubie jest wszystko czego potrzeba.....kilkanaście stołów do pool'a i... bywalec Czas wykorzystany na maksa! (1) Ten dzień był wart tyle, ile 60 minut w Fit Zone, czyli nie był to dzień... Ola Super sprawa. (1) Po operacji kolana lekarz zalecił mi zajęcia z aqua aerobicu. Koleżanki... Halina Polecam profesjonalną obsugę. (1) Super podejscie i ogromne doswiadczenie .Polecam Argonaut. Zbyszek Kamer Szkoła Pływania oraz basen pływacki , który mogę polecić innym. (1) Szkoła Pływania Argonaut oraz basen pływacki , który mogę polecić innym.... Grzegorz Czesnowski Polecam. (1) Od wakacji 2007 grywam na kortach w lecie i w zimie. Korty mają specyficzny... Martyna S.