ceny (1) uwazam ze cena biletu za wstep jest zbyt droga... reszta moglaby zostac.... Kasia piotr - opinia (1) Całkiem niedawno kupiłem w MK BIKE ramę speca BIG HIT-3. Jest to już 6... piotr TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ (1) Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej... Ewa
jaka cena takie wrażenia (1) Ogromne rozczarowanie!!! Kolejka po bilety, które są wycinane w trakcie... brownie Świetny sklep (1) Bardzo pomocna obsługa sklepu, można liczyć na ich fachową opinię.... Marek powrót? (2) Do klubu akademos biegalam niezmiennie przez dlugi czas i byl dla mnie jak... Ewa LODOWISKO (1) TO lodowisko jest najlepsze i największe w polsce Sebastian Naprawde Polecam. (1) Jeżeli chodzi o sklep, naprawdę duży wybór zarówno rowerów, jak i części, a i... Dombrowa i tak ma byc (1) Pozadna obsluga, rewelacyjny serwis, Ci ludzie naprawde sie znaja na rowerach... Daniel Rewelacja (1) Klasa światowa obiektu sportowego Łyżwa super (1) sklep w sopocie naprawde daje rade, w szczegulnosci serwis ;) artur Wyczes!!! (1) Polecam, polecam, polecam!!! Fachowa i sympatyczna obsługa. Kto nie ma zbyt... Maciek dobry serwis, dobry sprzęt, miua atmosfera (1) serwis jest na wysokim poziomie, zajmuja sie tym ludzie, ktorzy sami jezdza w... hani ideał (1) sklep bardzo dobry serwis też miła obsługa i świetny dobór sprzętu ralf Piotek - opinia (1) Jak dlamnie najlepszy sklep w 3mieście. Mega miła obsługa i bardzo szybki... Piotek klubowiczka - opinia (1) Czysto, spokojnie, personel podatny na sugestie, wieczorem bywa gęsto ( ale... klubowiczka a jednak... (1) ... dbałość o czystość nie jest wystarczająca w Akademosie. Np. w męskiej... Dolar Lidka - opinia (1) Wielki pozytyw dla tego Clubu! Fitness rewelacyjny, profesjonalne,... Lidka fajna zabawa... (1) ...moim zdaniem jest niezła zabawa...bardzo mi się podoba...staram się bywać... Grażyna A co do muzyki... (1) ... to lepiej niech bedzie radio ;-) MK