zdecydowanie polecam:) (1) Swietne miejsce z doskonałym klimatem, polecam szczególnie dla najmłodszych,... Małgorzata Brak logistyki (1) W dniu dzisiejszym straciłem mnóstwo czasu i nerwów na dyskusjach z... Marcin ;] (1) Według mnie ok. Jutro wybieram się ze znajomymi na 2 godzinki. ; D Będzie... Aniaa
to kpina (1) Na basenie byłam dzisiaj.Na wybudowanie tego basenu płacili moi rodzice i... Iwona prysznice do remontu (1) lazienka przy sali od aerobicu wola o pomste do nieba, wlasciwie nie da sie... o ok (1) chodze regularnie i ogólnie jest bardzo fajnie,obsługa super,atmosfera... :-)) Marianna - opinia (1) Cieszę się że mogę uczestniczyć w zajęciach studia REKO-AN . Od jakiegoś... Marianna Polecam (1) Bardzo sympatyczny obsługa, zawsze dobrze doradza, nigdy na nich sie nie... Tomek Kapitaonie (1) Super Hiper Fajnie Lulek jak dla mnie-w porządku :) (1) jedyny mankament to tory o niestandardowych wymiarach.ale to przecież nie... nkotyna nie prawda (1) jazda tam kosztuje 40 zl za godzine a w karnecie nawet 30 zl (300-10 jazd)... waika absurd (1) Basen jest nowy, czysty,ogolnie fajny. Tylko jest jeden problem-BRAK MIEJSC!... chciałby pływać oj musza jeszcze duzo nad tym klubem popracowac!!!! (1) Bylam dzisiaj na zajeciach u Pani M. 23.01.2008 pierwszy raz spotkalam sie z... aga Super (1) Ta STAJNIA jest poprostu super!!Konie sa boskie:*:*A zwłaszcza Wojtek!!:*:* sylwusia_kiss klaudynatia - opinia (1) Ja się dopiero uczę jeździć na łyżwach i moim zdaniem Hala Oliwia to... klaudynatia Dojazd (1) Wie ktos jak dojechac tam od Dworca PKP ? Prosze o kontakt na prv 6894242... Rozisowo Jarek - opinia (1) Super! Jarek Mam takie smo wrazenie jak moi przedmowcy (1) Ja odnioslam bardzo podobne wrazenie jak przedmowcy. Szanowna Pani M. jest... Edyta Dobry sklep (1) Podkresle "sklep" - fanastyczny wybor, dobre ceny, mili sprzedawcy. Ale jako... Poke ocena ogólna (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa to priorytet w tym sklepie. Sprzedawca nie... RPR42CM_Unibike._gd