Trek w Buga Sport (1) Jeszcze nie kupiłem, ale już mogę coś powiedzieć o obsłudze. Jestem mile... Jogo Polecam (1) Trenerka jest obyta w swiecie tenisu. W trakcie trenigów udzieliła mi wielu... Grzegorz Krakus Aga jestes najlepsza (1) Od kilku miesięcy chodzę na zajęcia spinningu, strasznie mnie to wciągnęło:)... Ania
Może być ale.. (1) Miejsce ciekawe, fajny wystrój, przebieralnie super ale jak dla mnie siłownia... ikabg Ewa - opinia (1) bardzo fajne lodowisko dziwie sie tylko ludziom co pisza że nie było biletów... Ewa nie polecam (1) Obsługa zniechęca do korzystania z tego sklepu. michal Nie wiem, jak to można nazwać serwisem (1) Jak pani przez telefon usłyszała, że trzeba będzie zdjąć piastę, to... Wiśnia SUPER (1) SUPER KolkO pozytywnie (1) Sympatyczna obsluga, fachowa porada, dobry serwis - czego wiecej potrzeba?... Glowacki Jakie problemy z kupnem karnetów na basenie ????!!!!! (1) Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie. Poszłyśmy na... trower Klient (1) Kupiłem kolejny rower !!! Z pewnościa nie ostatni. !!! Jestem bardzo... Klient KAROLINA ( OBSŁUGA ) I MAGDA ( INSTRUKTORKA ) THE RULES !!!! (1) Pogratulować WŁAŚCICIELOWI Klubu ; klimatu, obsługi a przede wszystkim doboru... DW Jakie problemy z kupnem karnetów na basenie ????!!!!! (1) Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie. Poszłyśmy na... trower Na plus;-) (1) Miła atmosfera,cierpliwa obsługa i fachowa pomoc instruktorów-polecam... mycha super (1) p.ewa naprawde super uczy i nie wiem co niektorzy do niej maja ale chyba... wielbicielka R - opinia (1) Gdyby jeszcze te stoły do poola były na dobrym poziomie. Snookerowe widać są... R R - opinia (1) Najlepszy sprzętowo w Trójmieście, sukno daje radę ;-) Gdyby nie było tak... R Zarombista Obsługa i łogule wszystko !!!!! (1) Poprostu klimat super wszyscy sa dla siebie mili pomocni gadaja ze soba ktos... Cinek czystość (1) klubik - zgadzam się z wszystkimi - jest całkiem fajny, ale mam jedno... Agata P. Rower skladany na zamowienie (1) Skuszony dobymi opiniami o serwisie udalem sie tam z zapytaniem czy moga... Klient