DOROTA - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza na lekcje pływania.jestem bardzo zadowolona z postępów... DOROTA Wesołych Świąt (1) Wspaniałych czarodzeijskich Świat Bozego Narodzenia pełnych radości, miłości... Bogdan i Basia Obluga i klimat (1) Moze wyposarzeniem i wystrojem bardzo zalezalo mi na milej obsludze i fajnym... Krzysztof.K
koszmarna obsługa (1) Na wysłane mailem pytanie o basen, dostępność miejsc dostałam szablonowa... niedoszla klientka zajęcia Eweliny (1) Przeczytałam wszystkie komentarze i jestem zaskoczona, że nikt nie wspomniał... Josia Samosia Fantastyczny (1) Jeśli kiedyś będziecie w okolicy zajdźcie to niesamowite. Ceny są bardzo... Jolitka do niezdecydowanych.... (1) Kilka słów do Pań, które jeszcze się wahają aby kupic karnet. Jestem żywym i... przyszła Twiggy cycling (1) Od 1,5 roku uczęszczam na zajęcia \"cycling\" i mam dwie uwagi: po pierwsze... Gosia Dla mnie super (2) Zupełnie nie mogę się zgodzić z rumburakiem. Zwłaszcza w temacie czystości.... Mariusz Lauda POLECAM W 100% (1) UCZĘSZCZAM DO FITNESS KLUBÓW OD PRAWIE DWÓCH LAT I MAJĄC PORÓWNANIE Z INNYMI... ANNA BALICKA Pani Ewa (1) Nie będę się dużo rozpisywać, aczkolwiek pisać by można dużo.. pozytywów... Monia gracz - opinia (1) brudne , krzywe i rozpadające sie stoły .śmieszne zasady wprowadzone przez... gracz Najlepszy klub w Trójmieście - polecamy ! (1) do fitness klubu Akademos chodzimy całą grupą przyjaciół od samego początku,... mirek i przyjaciele Gratulacje dla Beatki !!! (1) Beatka urodzila coreczke :-) Gratulacje !!!! Bardzo sie ciesze, ze jest... asia Super sklepik (1) Najlepszy sklep rowerowy w jakim miałem okazję być klientem. Obsługa jest... Patryk :) (1) Witam Wszystkich:) Uczęszczam do klubu już około 9 miesięcy i jestem bardzo,... Zadowolona klientka:) Rozczarowanie :((( (2) Do Akademosa chodzę już ponad rok.Co się z dzieje z tym klubem?? Nie dość, że... rumburak kiepski - opinia (1) kiepsko kiepski Nie zgadzam sie (1) Nie moge zgodzic sie z wypowiedzia Spin. Jezdze juz jakis czas u pana Bogdana... Mala magda - opinia (1) jest fajnie a poza tem jest to najwieksze lodowisko w trojmiescie wybieram... magda