moze (1) ogolnie moze byc, choc mogloby byc taniej bo jakies mega super to to... Princess heh (1) Mi osobiscie lodowisko sie b.podoba! Miła atmosfera,dobra obsluga i wgl. ;]]... aga - opinia (1) Od niedawna zaczęłam chodzić na fitness do Spójni. Wybrałam klub ze względu... aga
kiedys ... (1) kiedys chodzilam na tance - jak prowadzil tao i sonya. bylo ok. potem bylam... zuza Kasia - opinia (1) Klub mi sie podoba, troche ciasno w szatni damskiej, ale nie mozna miec... Kasia Szkoda że jest problem z biletami i karnetami (1) Ostatnio pełna wigoru poszłam na lodowisko, było to spontaniczne wyjście.... asia kurs nurkowania (2) Serdecznie polecam. Posiadana wiedza praktyczna, a w szczególności... Sylwester Mieszczak w kolejce po łyżwy (1) Uważam,że źle jest zorganizowane wydawanie i zdawanie łyżew.Większość stoi... pipi NIe polecam.... ale nie jest najgorzej (1) Niestey na to lodowisko wpuszczają ludzi bez limitu wejść... ile osób kupi... Tomek. L M - opinia (1) Lodowisko położone w atrakcyjnym pkt Gdańska,miła obsługa,przystępne ceny... M Gosia i Jacek - opinia (1) Z Argonaut związaliśmy się prawie 10 lat temu. Gorąco polecam. Szybko uczą,... Gosia i Jacek Brak biletów i informacji (1) Brak telefonu pod którym można się coś dowiedzieć, a w szczególności czy są... JJ fatalnie (1) Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę... niunia rowery (1) Ha, ha zgadzam się z Fridą - Maciek ostatnio po prostu WYMIATA... królowa śniegu Martuś. - opinia (1) Generalnie to ja chodze na to lodowisko od jakiś 3 lat co roku w prawie każdy... Martuś. POLECAM!!! (1) Polecam pływanie z Argonautami, bo tu widać profesjonalizm i duże... Monika Super sauna (1) Uwielbiam chodzić na saunę na Beniowskiego. Maja nową saunę z pachnącymi... Anita Turystka - opinia (1) Witam serdecznie, Pani Ewa ma podejście do nauki jazdy konnej dzieci, jak i... Turystka Paweł - opinia (1) Moim zdaniem za drogo (12 zł za 45 min!!!) Obsługa raczej niemiła, po... Paweł kasia - opinia (2) Od 3 lat syn uczęszcza na zajęcia prowadzone przez Argonaut. Nigdy nie miałam... kasia