sb - opinia (1) bardzo fajny klub :) obsluga sympatyczna, szczegolnie Madzia w krotkich... sb Lodowisko sezonowe (1) Lodowisko jest otwierane w sezonie zimowym. Przyciąga ono bardzo wielu ludzi.... anonim Ceny (1) Cena lodowiska jest zdecydowanie za wysoka! Za jeden wypad musze zaplacic... yashimaa
pseudo sprzedawcy (1) cóż chciałem kupic dędkę do szosy, nie mieli standardowego rozmiaru, tzn... elvis Renata - opinia (1) Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że bywa bardzo ciasno - wpuszcza się za... Renata A gdzie jest Mateusz? (1) Przyznam,ze od dawna nie widziałam juz instruktora Mateusza???czy on juz nie... klubowiczka Co się stalo z super trenerem? (1) Od pewnego czasu zauwazyłam brak tego fajnego wysokiego przystojnego chłopaka... bodyfan Gdzie jest Pan Mateusz? (1) Mam pytanie do kierownictwa: gdzie jest najlepszy instruktor-Pan Mateusz?... klient Polecam (1) Fajowe kucyki i wycieczki po hipodromie zamiast kręcenia kółek w miejscu.... korzystający polecam (1) Panuje rodzinna atmosfera, na szczęście nie ma lanserki, fajni ludzie, moim... R jestem zadowolony (1) Powiem tak kupiłem rower birie no i po 3 m-c łozysko zaczeło wydawać... janusz Ann - opinia (1) Sala B dla zajec fitness zdecydowanie za mala dla takich celow. Jednoczesnie... Ann Agnieszka - opinia (1) Miło sympatycznie, bez " blachar" itepych osiłków ;) Agnieszka Świetnie! (1) Bardzo podobała mi sie jazda tam! Konie są bardzo dobre, ponieważ (mogę was... Justyna karolina - opinia (1) Panie z obslugi - w zaleznosci od zmiany - raz fajnie, raz kiepsko, to... karolina Wielka granda !!! (1) Próbowałem kupić karnet na nowy rok szkolny 2007/2008 i okazało się że brak... s.g. alez ma :) (1) alez ma :) www.lady-fitness.com.pl :) polecam zajecia zwlaszcza... kop Ceny (1) Widze, że powstała stronka:) Wielka szkoda,że nie zawiera takich informacji... E Rewelacja (1) Chodzę tam od niedawna ale jestem bardzo zadowolona :) od dłuższego czasu... madzia ZAJęCIA PORANNE (1) Dzien dobry-pisze poniewaz bardzo brakuje mi zajęc porannych,w których... Asia