Gorąco polecam (1) Polecam szkółkę. Wspaniała atmosfera, mili prowadzący. Moje dzieci... Tomek Brak organizacji i bałagan (1) Jeżdżę na basen często , głównie jako opiekun grup szkolnych .Takiego... Magda Serdecznie polecam ! (1) Serdecznie polecam Klub, gdyz ma on niewatpliwie spooro zalet . Po pierwsze -... Monika
!!! (1) Kocham tę stajnię ! Jeździłam w niej co tydzień . Miałam swojego ulubieńca... Nelson A bilety ulgowe dla studentów???!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Lodowisko rzeczywiście jest duże i bardzo przyjemnie się śmiga, a raczej... Studentka naprawde warto :) (1) Polecam zajęcia ze Stefanem, widać że angażuje się w to co robi, pełen... Zadowolona Basen na Chełmie w Gdańsku (1) Problem stanowi podejście dyrektorów szkół przy których są baseny pływackie... Wojtas Gdańsk Przeciętnie (1) Wypowiadam się tylko o serwisie, bo tylko z serwisu korzystałem. Podstawowe... KTM zmiany na lepsze ale... (1) Po mojej 3tyg.przerwie w cwiczeniach, zuważyłam że akaemos dostawił nowy... stała klientka Aqua aerobic (2) zajęcia prowadzone przez p. Dorotą super tylko trochę dużo ludzi X Trudno ocenić... (2) ...ponieważ jak ocenimy dobrze, to przyjdzie za dużo ludzi i nie będzie jak... Olek Świetna instruktorka (1) U pani ewy uczę się 3 miesiące a idzie mi to znakomicie, ponieważ jest... Koniara :D ARGONAUT polecam wszystkim! (2) Z reguły nie wystawiam żadnych opinii w internecie i szczerze przyznam, że... Wojtas Ostrzegam przed instruktorem Tomaszem D.! (4) Dołączam się w swojej ocenie do niepochlebnych opinii, które się tu juz... Beata L. mieszane uczucia (1) tak jak jeszcze parę lat temu dla znacznej części młdych osób ceny tego typu... Krzy$iek hej (1) Witam serdecznie wszystkich serdecznie, bardzo chcę zaznaczyć ze zajęcia w... matka polka:) Basen, na którym się sporo dzieje... (1) Od początku roku korzystam z tego basenu i mogę polecić go jako najlepszy, w... gofgalk POLECAM (2) Wspaniali ludzie,miła atmosfera a przede wszystkim zero problemów. Gorąco... ewelcia super!! (1) witam!! chciałabym wszystkim polecić to studio ...korzystam z zajęć zarówno... fitmaniak Gorąco polecam! (4) Mój syn od dwóch lat chodzi do tej szkółki. Zaczął od zera a teraz pływa... Jola