Rewelka (1) A jak dla mnie sklep rewelacja, serwis na najwyzszym poziomie, widac ze... Czesio Strona Internetowa (1) Strona Internetowa to podstawa informacji o danym obiekcie a ten basen jej... Ptik kupiłem (1) kupilem wczoraj rower http://www.cyclosport.pl/product_info.ph powiem wam ze... knasster17
5 + (1) Bardzo fajne miejsce, czysto, obsługa ok. Szkoda, że nie ma możliwości... tomek Go - opinia (2) Wysyłam swoje dzieci na obozy z Fyrstą od kilku lat. Wiem, że mogą liczyć... Go A ja kupilem rower w mkbiku i nie zaluje (1) Kupilem rower w mkbiku, i nie wiem o co chodzi mojemu przedmowcy jak szukasz... adam19762@vp.pl sklep,gdzie miło wchodzić,i wracać (1) carfan Magda - opinia (1) bardzo fajny sklep polecam Magda Kolesie naprawdę przyjaźnie nastawieni. (1) Potrafią bezinteresownie udzielić fachowej porady,serwis naprawdę bomba,ceny... MarioB Marek W. - opinia (1) Dzis mialem okazje kupic tam przednie koło i skorzystac z serwisu, cena byla... Marek W. Tak trzymać! (1) W klubie nie bylem przez ponad rok, lecz po powrocie zostalem bardzo mile... stary klubowicz Polecam wszystkim! (1) Chodze od niedawna ale jestem bardzo zadowolona szczególnie zajęcia... Martuś Darek - opinia (1) ogólnie dobrze Darek Gorąco polecam (1) Wszystko gra i buczy. Mnóstwo sprzętu, zamawianie, wybór rowerkow, pełen... Filip Krzysia - opinia (1) Chodzę na Spójnię już z 10 lat i poprostu nie wyobrażam sobie ćwiczeń w... Krzysia HORROR! (1) Uwaga!-na aroganckiego PSEUDOSPRZEDAWCE!,,rodem z targowiska!--Chamstwo i... yaro No porażka... (1) Straszne. Ceny są porażające, serwis okropny, a właściciel niemiły i w ogóle... Nux Kocham. (1) Kocham tą stajnie. Tu mogę odpocząć, zapomnieć o szkole, czy rzeczach które... Marysia BOGUSŁAWA STRUZYNA - opinia (1) JESTEM BARDZO SZCZEŚLIWA,ŻE TAKI SERWIS I SKLEP ISTNIEJE. ZAFASCYNOWALI... BOGUSŁAWA STRUZYNA Nie polecam! (1) Znam sklep od lat i mimo ze wybor sprzetu calkiem dobry, ceny w normie a... Marcin