JEDYNY TAKI (1) *polecam*polecam*polecam fachowa obsługa, rzetelność, niezawodność pod... TII polecam !!! (1) zajęcia są prowadzone w sposób profesjonalny. mimo, że byłam na zajęciach... marta jest fajnie (1) Bardzo lubie zajęcia na spójni.estetyka sal, szatni, ubikacji pozostawia... grazyna
Bilcc (1) Baaaardzo lubie ten lokal. Polecam wszystkim co lubią tanie piwo i klimat w... Bilcc zdecydowanie polecam:) (1) Swietne miejsce z doskonałym klimatem, polecam szczególnie dla najmłodszych,... Małgorzata Brak logistyki (1) W dniu dzisiejszym straciłem mnóstwo czasu i nerwów na dyskusjach z... Marcin ;] (1) Według mnie ok. Jutro wybieram się ze znajomymi na 2 godzinki. ; D Będzie... Aniaa to kpina (1) Na basenie byłam dzisiaj.Na wybudowanie tego basenu płacili moi rodzice i... Iwona prysznice do remontu (1) lazienka przy sali od aerobicu wola o pomste do nieba, wlasciwie nie da sie... o ok (1) chodze regularnie i ogólnie jest bardzo fajnie,obsługa super,atmosfera... :-)) Marianna - opinia (1) Cieszę się że mogę uczestniczyć w zajęciach studia REKO-AN . Od jakiegoś... Marianna Polecam (1) Bardzo sympatyczny obsługa, zawsze dobrze doradza, nigdy na nich sie nie... Tomek Kapitaonie (1) Super Hiper Fajnie Lulek jak dla mnie-w porządku :) (1) jedyny mankament to tory o niestandardowych wymiarach.ale to przecież nie... nkotyna nie prawda (1) jazda tam kosztuje 40 zl za godzine a w karnecie nawet 30 zl (300-10 jazd)... waika absurd (1) Basen jest nowy, czysty,ogolnie fajny. Tylko jest jeden problem-BRAK MIEJSC!... chciałby pływać oj musza jeszcze duzo nad tym klubem popracowac!!!! (1) Bylam dzisiaj na zajeciach u Pani M. 23.01.2008 pierwszy raz spotkalam sie z... aga Super (1) Ta STAJNIA jest poprostu super!!Konie sa boskie:*:*A zwłaszcza Wojtek!!:*:* sylwusia_kiss klaudynatia - opinia (1) Ja się dopiero uczę jeździć na łyżwach i moim zdaniem Hala Oliwia to... klaudynatia Dojazd (1) Wie ktos jak dojechac tam od Dworca PKP ? Prosze o kontakt na prv 6894242... Rozisowo