Nie zawiodłem się - polecam! (1) Krótki telefon: "macie?" - "mamy!". Szybka decyzja, naprawa - wymiana... Medyk vvvvvv - opinia (1) Ogólnie bardzo fajnie, jednak nie polecam, a wręcz odradzam instruktorkę... vvvvvv Super klub - nowe spostrzeżenia (1) Chodze do Akademosa od trzech lat, uwazam ze klub jest czysty, przyjazny i... Nacia
Ratownicy (1) Ratownicy mnie tylko wkurzają bo tylko na laski patrzą albo siedzą w nie... Michael Super Szkoła (1) Moja córka Agatka uwielbia pływanie, chętnie się uczy a jest to zasługa Pani... ivcin moj serwis :-) (1) Serwis po prostu wypas. Zawsze moge liczyc na to, ze rower bedzie zrobiony i... Peter (SopotKillers.pl) Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio REWELACJA (1) polecam gorąco wszystkim! I zajecia u Lucynki i u Grazynki - dwa sympatyczne... duendechillo sklep z duszą!! (1) koko Krzysztof J z Rumi (1) Witam nie polecam nikomu kto ma sprzet z najwyszej połki własnie dałem do... Fox21 Nie mogłam trafić lepiej (1) Ja jestem bardzo zadowolona z jazdy u Pani Ewy.Nim do niej trafiłam... Bardzo zadowolona:) zajęty zbyt czesto (1) szkoda tylko ze ciężko się dostac n aten basen no i jedna pani w kasie jest... neptunka Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha abakab - opinia (1) Do klubu uczęszczam co prawda nie od początku,ale wystarczająco długo,aby... abakab dla mnie bomba (1) Najlepsza siownia jaka znam. Zaczynalem tam i na pewno wroce jak przyjade w... Patryk Solinski profesjonalnii!!!!!!!!! (1) serwisanici bardzo kompetentni, naprawdę polecam zapłaciłam grosze a rower... isia Ogólnie ok, ale trzeba jeszcze sporo nad klubem popracować (1) Ogólnie klub zasługuje na ocenę dobrą, lecz mam kilka uwag. Po... Bea Super stajnia i konie także (1) Bardzo fajna stajnia i konie don,oliwer,kafir,murza,wojtuś,deryl,puze i figiel michalina On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd