A gdzie jest Mateusz? (1) Przyznam,ze od dawna nie widziałam juz instruktora Mateusza???czy on juz nie... klubowiczka Co się stalo z super trenerem? (1) Od pewnego czasu zauwazyłam brak tego fajnego wysokiego przystojnego chłopaka... bodyfan Gdzie jest Pan Mateusz? (1) Mam pytanie do kierownictwa: gdzie jest najlepszy instruktor-Pan Mateusz?... klient
Polecam (1) Fajowe kucyki i wycieczki po hipodromie zamiast kręcenia kółek w miejscu.... korzystający polecam (1) Panuje rodzinna atmosfera, na szczęście nie ma lanserki, fajni ludzie, moim... R jestem zadowolony (1) Powiem tak kupiłem rower birie no i po 3 m-c łozysko zaczeło wydawać... janusz Ann - opinia (1) Sala B dla zajec fitness zdecydowanie za mala dla takich celow. Jednoczesnie... Ann Agnieszka - opinia (1) Miło sympatycznie, bez " blachar" itepych osiłków ;) Agnieszka Świetnie! (1) Bardzo podobała mi sie jazda tam! Konie są bardzo dobre, ponieważ (mogę was... Justyna karolina - opinia (1) Panie z obslugi - w zaleznosci od zmiany - raz fajnie, raz kiepsko, to... karolina Wielka granda !!! (1) Próbowałem kupić karnet na nowy rok szkolny 2007/2008 i okazało się że brak... s.g. alez ma :) (1) alez ma :) www.lady-fitness.com.pl :) polecam zajecia zwlaszcza... kop Ceny (1) Widze, że powstała stronka:) Wielka szkoda,że nie zawiera takich informacji... E Rewelacja (1) Chodzę tam od niedawna ale jestem bardzo zadowolona :) od dłuższego czasu... madzia ZAJęCIA PORANNE (1) Dzien dobry-pisze poniewaz bardzo brakuje mi zajęc porannych,w których... Asia aerobik pierwsza klasa:) (1) chodze do klubu juz pare ładych miesięcy i nie mam zamairu rezygnowac.... gośka w porządku (1) Jeżdżę regularnie, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ceny są wysokie, nie... kostka numpsa (1) byłem kupiłem i narazie jest wszystko ok cały sezon przejechałem i jest... numpsa ha ha ha (2) to ma byc profesjonalna strona?? panie kochany.A informacje o tym ze np... dr Marek Fajnie, szmpatycznie ale ciasno (1) Rozpoczelam zajecia w klubie w wakacje, i jedyne co mi przeszkada to... domi161