a jednak można popływać na basenie (1) Chodziłam na basen do Mosiru już wcześniej lecz nie mogłam kupić karnetu. A... Monika Adam - opinia (1) Spoko ludzie, przyjazna atmosfera, dobry serwis i spory wybór. Nic dodać nic... Adam Dla mnie super. (1) Od 6 roku życia chodzę na basen do Argonaut'a zawsze jest miła obsługa i... Ryby
... (1) Pani Ala bradzo dobrze uczy i tojest wrte ceny, ale ta młodzierz co pomaga to... Gosia Z. polecam (1) porządny fachowiec! Nie znając wcześniej tego serwisu, z pewną dozą... Karol zdecydowanie POLECAM :) (1) Trenuję w Akademosie od 5 miesięcy i żałuję, że tak długo zabierałyśmy się z... m&m Arogancja (4) W dniu 09.06.2008 na basenie Chełm zostalem potraktowany w sposob chamski i... Zdszisław Leszkowski strzelec - opinia (1) Uczestniczyłam w kursie nurkowania i jestem bardzo zadowolona. Mili... strzelec :-) (1) moje dziecko uczęszcza na naukę pływania na ten basen od ponad roku ,jestem... asia Doskonały fachowiec (1) Właściwie nie ma czego dodawać. Gal zajęcia sa świetne !! (1) Uwazam ze to wspaniała forma relaksu zarówno dla dzieci jak i rodziców... emmi83 żałosne (1) jak wam tak bardzo sie nie podoba to po co chodzicie ?? to jest naprawdę... anonimowy SUPER POLECAM W 100% (1) Dzisiaj byl moj pierwszy raz na silowni ;) Powiem szczerze, zawsze konczylo... Cube Klimat i atmosfera (1) Miła i profesjonalna obsługa oraz niepowtarzalny klimat. Habakuk Mogloby byc taniej....wtedy moze zaopatrywalbym sie TYLKO tam... (1) mogloby byc taniej, wtedy napewno kupowalbym tylko tam...za mojego UNIBIKEa... JarOO super (1) Bardzo sympatyczna obsługa, gratisowe naprawy, duży wybór części bądz... Anna Jednym słowem POLECAM!! (1) Kupiłem tam niedawno dwa rowery, dla siebie i mojej kobiety. Obsługa miła i... PM odradzam (1) obsluga bardzo nie sympatyczna z łaska obsluguja klienta lepiej odwiedzic... G Damix - opinia (1) Klub bardzo fajny grałem tam wiele razy i podoba mi się ^^ Damix Jest super (1) Jestem klientką już od jakiegoś czasu i polecam wszystkim ten klub.... Mariola