pff.. (1) Nie wiem ale jak dla mnie to w ogole to nie jest bowling...tor za... Diamond Kinga - opinia (1) polecam to male studio modelowania sylwetki jest bardzo fajna atmosfera i co... Kinga kkk - opinia (1) Rewelacyjna siłownia duzo sprzętu, otwarta cały dzien i towarzystwo ok... kkk
Tragedia (1) Podejście do klienta jeszcze z czasów głębokiej komuny, no chyba że ktoś ma... gw Ewa - opinia (1) potwierdzam, nie wypuszczą roweru z rąk do momentu, aż wszystkow w nim... Ewa Obsluga wszechmogaca i wszechwiedzaca. (1) W jednym zdaniu: atmosfera w Buga Sport wywoluje we mnie wrazenie ze... biker11 Super klubik!! (1) Wszystko jak nalezy. Poczawszy od rozgrzewki, skonczywszy na prysznicu:) Na... Paweł forfit (1) jeszcze nikt mnie dostrzegl we mnie przebieglosci, dzieki :)) agata Rewelacja (1) Super wybór rowerów, świetna strona internetowa, bardzo konkurencyjna ceny,... Agnieszka polecam (1) klub istnieje nie dla zysku a dla kienta, każdy poczuje się tu swobodnie...... angela Zmiana poglądów... (1) Jeździłam u p.Bogdana ok 3 lat. Po 1,5 roku przestałam robić postępy bo... Spin Chorzy ! Wy jestescie ! (1) Bywam tam czesto, Dzieki takiej obsludze Klub zyskuje na kulturze, koledzy... K R Y S T I A N E K NAPRAWDĘ FAJNE ZAJĘCIA (1) Jednym z plusów Spójni jest róznorodności zajęci pod względem rodzaju ale i... Kasia POLECAM (1) Mój kolega kupił korbe reborna gdy pojechał z nią aby oddać na gwarancje... Piotrek fajny sklep rowerowy (1) fajny sklep rowerowy,o miłej obsłudze i dużym wyborze artykułów i akcesori.... trol super (1) jest spoko co tu więcej pisać Paulina Pytanie (1) Nie znam tej stajni byłam tam raz czy dwa . Było to ok. 2 lat temu . Stajnia... Kasia Super (1) Bardzo dobry sklep sam tam kupiłem rower i jestem zadowolony Pitrek Srednio (1) Kiedys nalepszy sklep w Gdyni jak nie w Trojmiescie. Dzis cwaniakuja: na... Gal wedlug mnie sklepik w porzadku (1) dla mnie wszystko jest gicior ceny nie sa zbyt wygorowane wybor sprzetu na... misiek