Jesteście rewelacyjni (1) Chciałabym podziękować WSZYSTKIM pracownikom klubu. Poprzednio mieszkałam w... Olga Kurowska super osrodek tenisowy (1) Miła atmosfera, dostępne 24 godziny na dobę, magda Godne polecenia (1) Bardzo miła atmosfera w damskim klimacie. Instuktorki angażują się w zajęcia.... Natalia.S.
Właściciele (1) p.Agata to tylko córka Karpa Sławomira faktycznego właściciela.Ten ukrywa się... pongra Daktyl (1) Daktyl nigdy nie jeździł w Stajni Bursztyn. Był to koń pana Zbyszka R.-... Basia Brak kultury, obsługa nie rozmumie podstawowego pojęcie KLIENT (1) Przywołam incydent z wczorajszego wieczoru. Podejście do klienta żenujące,... skelle paranoja (1) To jakaś paranoja. Tam wogóle już nie ma wolnych miejsc delfin karnety (1) juz raz był awantura ze nie mozna w normalnych godzinach skorzystac z basenu... tomasz Co tam sie dzieje? (1) Co tam sie dzieje w tym Akademosie?Zawsze lubilem tam chodzic ale ostatnio... Andrew Pablo - opinia (2) Mi tam sie bardzo poboda. Naprawde super że powstało takie centrum. Pablo Profesionalista (1) WY NIE WIECIE CO PISZECIE LUDZIE CZESCIEJ MUSICI ZMIENIAC LOKALE BO WIDZE ZE... INSPEKTOR heban - opinia (1) Daktyl nie żyje, bo złamał nogę na pastwisku, gips został założony dopiero po... heban ŚWIETNE MIEJSCE (1) U PANI EWY JEŻDŻE OD 2-MIESIĘCY.UCZY SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.KLIMAT... CHMIELCIA jaki basen? (1) Na jakim basenie odbywają się zajęcia z aqua areobiku? aga Siłka całkiem spoko ;) (1) Siłownia fajna, spokojnie można poćwiczyć...troche mało hantli, ale mam... HULK Bardzo dobry sklep (1) Fachowa opsługa klienta prowadzona przez osoby które naprawde znaja sie na... Prezes < 333 (1) uwielbiam tą stajnie < 3 kocham klimat w niej panujący oraz konie. panuje... Emoś KLUB GODNY POLECENIA (1) chodzę do klubu dopiero od miesiąca, ale muszę powiedzieć,że to fajne... monia BODY & STRETCH (1) Polecam wszystkim ćwiczenia ze Stefanem. Miła atmosfera, ciekawe zajęcia,... uczestniczka zajęć Kilka krytycznych uwag... (1) Jako wielbicielka Spojni pozwole sobie uzyc tego miejsca jako forum do... Magda