szału nie ma (1) kort jest bardzo nierowny, dziurawy, w niektorych miejscach za duzo cegly i... aha Joanna - opinia (2) Obsługa, klimat oraz rezultaty rewelacyjne .Polecam wszystkim :))) Joanna super stajnia (1) rancho banderoza to oczywiscie najlepsza stajnia w okolicy...najlepsi... Anusia-lolek
:) (1) Ogólnie klub jest naprawde fajny. Po powiększeniu sali bardzo dobrze się... kasia Gorąco polecam :) (1) Mam kupiony tam rower od kilku dni a przeszedł już wiele :) wtajemniczeni... IZA Lady_Evelin - opinia (1) Chodzę od niedawna na Spójnię, i stwierdzam, że Sylwia jest rewelacyjna,... Lady_Evelin pusty sklep (1) Od prawie dwoch tygodni chce kupic rower ktory wlasciciele tego sklepu... klient Bardzo dobry punkt - POLECAM (1) Fachowa i uczciwa obsługa. Jestem stałym klientem - polecam Kazik SUPER!!! (1) Wspaniała atmosfera i profesjonalnie prowadzona powerjoga, choć najwieksze... Monika Hamulce avid (1) przed maratonem w gdansku w piatek poszedlem do sklepu zeby kupic adapter na... CORRATEC CHOJNICE Fachura (1) nic więcej nie mam do dodania w tym temacie. nie wypuszczą bajkera póki... PanKracy Qazimodo - opinia (1) Wybór - tragicznie niski! zarówno rowerów jak i części. Wyspecjalizowali się... Qazimodo Super!!!! (1) Świetnie,super poziom,właściciele powiększyli salę jest teraz pełen... Asia SUPER! (1) Kupiłem u tych Państwa rower, jestem niesłychanie zadowolony, nawet z... wilku krzysiek (1) super klimat i obslug wielkie uznania dla personelu bardzo miły i... krzysiek klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient AiT - opinia (1) Nasz synek jest zachwycony. Uwielbia p. Agatę i p. Mieszka. A my jesteśmy... AiT Bardzo fajny sklep (1) Bardzo mi się podoba. Obsługa jest życzliwa i bardzo kompetentna, zawsze... Staklar jacek (1) To jest to i niech nikomu nie przyjdzie do głowy zamknąć tego klubu... JACEK PO CO PODALI NUMER TEL ??????? (1) PARANOJA!!!!! na ich stronie podany jest numer tel, niestety pan nie... kasia