kupowałem tu tylko części (1) generalnie jeśli wezme cenę części na alegro (gdzie jest najtaniej) i dodam... greg NIe potrafia wyregulowa hamulca? (1) Jako sklep ok, jak zostawic kase to ok, kupilem nie dawno tam juz drugi rower... Merida Kto wie ten wie :) - opinia (1) Ja od 4 lat jestem na sępach. Atmofera jest świetna, ludzie zgrani i zrzyci:)... Kto wie ten wie :)
Bynio - opinia (1) Dziwny ten sklep... Czesem pozytywnie mnie zaskoczą, ale czasami to żałość...... Bynio Obsługa to jakaś porażka ,bo biedronki z nimi ...heh (1) Serwis do bani ,a dlaczego ?Ponieważ oddałem dziś rower na gwarancji,a on juz... mauro super ekstra (1) Serdecznie polecam klub :) super atmosfera, piękny wystrój oraz fantastyczni... :) :) :) ten sklep mi się podoba (1) Kupiłam w tym sklepie rower. Jestem zadowolona z obsługi, bo pan mi bardzo... Beata Moja opinia (1) Uczęszczałem do klubu i jestem z iego zadowolony. Jednak z powodu, że... Paweł nie jest tak różowo jak by sie wydawało! (1) bardzo fajny sklep. jesstem tam stałym kientem i mam pwne zastrzeżenia co do... roman super (1) super jurex131 Praca (1) Witam! Jestem instruktorką rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo ,... Sydonia Praca (1) Witam! Jestem instruktorką rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo ,... Sydonia Było super alle ?!! (1) Co się stało gdzie ci fachowcy którzy tam pracowali? LIPA ;-( Satły klient piotrek - opinia (1) z*******a silownia chodze tam juz dosc dlugo i nie nazekam nie rozumiem... piotrek Bardzo fajny sklep (1) Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej... zadowolona klientka Zmiany... (1) Do niedawna było super. Wchodziliśmy czteroosobową rodziną w niedzielny... Aldona ... (1) to zbulwersowanej: do twojej wiadomosci to kadra wchodzi do boksow i konie... Tajemnicze xD jola - opinia (1) Wspaniała przemiła obsługa. Polecam zajecia fitnes oraz profesjonalne uslugi... jola julia-pinokio - opinia (1) Pani Ewa jest super!!!4 latam chodzę na konie(kolibki i sopot)dopiero tutaj... julia-pinokio Grudzień ??? (1) Szanowny Panie Tadeuszu. Wraz z koleżankami mamy wrażenie, że Sylwia... Zatroskane klubowiczki