Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio REWELACJA (1) polecam gorąco wszystkim! I zajecia u Lucynki i u Grazynki - dwa sympatyczne... duendechillo sklep z duszą!! (1) koko
Krzysztof J z Rumi (1) Witam nie polecam nikomu kto ma sprzet z najwyszej połki własnie dałem do... Fox21 Nie mogłam trafić lepiej (1) Ja jestem bardzo zadowolona z jazdy u Pani Ewy.Nim do niej trafiłam... Bardzo zadowolona:) zajęty zbyt czesto (1) szkoda tylko ze ciężko się dostac n aten basen no i jedna pani w kasie jest... neptunka Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha abakab - opinia (1) Do klubu uczęszczam co prawda nie od początku,ale wystarczająco długo,aby... abakab dla mnie bomba (1) Najlepsza siownia jaka znam. Zaczynalem tam i na pewno wroce jak przyjade w... Patryk Solinski profesjonalnii!!!!!!!!! (1) serwisanici bardzo kompetentni, naprawdę polecam zapłaciłam grosze a rower... isia Ogólnie ok, ale trzeba jeszcze sporo nad klubem popracować (1) Ogólnie klub zasługuje na ocenę dobrą, lecz mam kilka uwag. Po... Bea Super stajnia i konie także (1) Bardzo fajna stajnia i konie don,oliwer,kafir,murza,wojtuś,deryl,puze i figiel michalina On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd Przez cały ro nie było żadnych kłopotów (2) To już by wystarczyło, ale widać, że to naprawdę fachowcy i w dodatku... Krzysztof Violetta - opinia (1) Nikt w tym sklepie nie jest zainteresowany sprzedażą zwłaszcza Pani u góry... Violetta Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO Miła atmosfera (1) Bardzo podoba mi się że na Spójni panuje miła atmosfera. Instruktorzy są... klientka niemiła obsługa, bardzo wysokie ceny, (1) Bardzo wysokie ceny, większość towarów można kupić za połowę ceny w sklepie... Ania Lublewo nieistnieje... (1) tak niestety niegdys fajna stajnia ale teraz juz nic tam nie ma, wlasciciel... misiu