ideał (1) sklep bardzo dobry serwis też miła obsługa i świetny dobór sprzętu ralf Piotek - opinia (1) Jak dlamnie najlepszy sklep w 3mieście. Mega miła obsługa i bardzo szybki... Piotek klubowiczka - opinia (1) Czysto, spokojnie, personel podatny na sugestie, wieczorem bywa gęsto ( ale... klubowiczka
a jednak... (1) ... dbałość o czystość nie jest wystarczająca w Akademosie. Np. w męskiej... Dolar Lidka - opinia (1) Wielki pozytyw dla tego Clubu! Fitness rewelacyjny, profesjonalne,... Lidka fajna zabawa... (1) ...moim zdaniem jest niezła zabawa...bardzo mi się podoba...staram się bywać... Grażyna A co do muzyki... (1) ... to lepiej niech bedzie radio ;-) MK Izu$ - opinia (1) jest to bardzo fajna stajnia. bardzo tam sa przyjazne koniki. bardzo je... Izu$ rewelka (1) bywałam w wielu klubach, ale ten jest the best!! Jeśli nie dysponujecie grubą... Kaśka sa "ale"... (1) uczeszczalam do Fit Zone 2 lata temu,bylam b.zadowolona i niby nic sie nie... szczepan Nieprzyjemna, arogancka osługa. (1) Sprzedawcy rowerów w tym sklepie są aroganccy i robią wielką łaskę,jeden z... Niko23 JEDYNY TAKI (1) *polecam*polecam*polecam fachowa obsługa, rzetelność, niezawodność pod... TII polecam !!! (1) zajęcia są prowadzone w sposób profesjonalny. mimo, że byłam na zajęciach... marta jest fajnie (1) Bardzo lubie zajęcia na spójni.estetyka sal, szatni, ubikacji pozostawia... grazyna Bilcc (1) Baaaardzo lubie ten lokal. Polecam wszystkim co lubią tanie piwo i klimat w... Bilcc zdecydowanie polecam:) (1) Swietne miejsce z doskonałym klimatem, polecam szczególnie dla najmłodszych,... Małgorzata Brak logistyki (1) W dniu dzisiejszym straciłem mnóstwo czasu i nerwów na dyskusjach z... Marcin ;] (1) Według mnie ok. Jutro wybieram się ze znajomymi na 2 godzinki. ; D Będzie... Aniaa to kpina (1) Na basenie byłam dzisiaj.Na wybudowanie tego basenu płacili moi rodzice i... Iwona prysznice do remontu (1) lazienka przy sali od aerobicu wola o pomste do nieba, wlasciwie nie da sie... o