profesjonaliści (1) Goście którzy tam pracują to profesjonaliści. Widać, że facet jest... downhill Swieta racja na recepcji slabo (1) Musze sie zgodzic z Krzysztofem. Chyba trafilismy na ta sama pania Magde.... Flumek Pływarek jest ok!!! (5) To naprawde Szkółka z klasą,osoby pracujące tam mają pojęcie o pływaniu,nie... filo
Całkiem nieźle (1) Ceny troche wysokie, ponadto OK. ziomek polecam (1) szukałem po sklepach i szukałem wymarzonego roweru, ale nigdzie nie mogłem... dominik Supcio (1) Muza trochę badziewna czasami leci ale ogólnie świetnie ! Playgirl Mały przeładowany basenik (1) Kiedyś, ten basen miał opinię czystego, ale ta opinia może być prawdziwa... pływak :) (1) Miałem to szczęscie, że udało się kupic karnet. Chodziłem pare miesieczy i... kam Tomek z Wałbrzych:) - opinia (1) Do klubu prowadzą dwie matutkie strzałki przez co ciężko trafić!!(sprawcie... Tomek z Wałbrzych:) warto tam wrocic (1) hej hej pozdrawiam caly sklad pracujacy w klubie, korzystalam z kazdej uslugi... KASIA cycling - Marcin (1) Gorąco polecam cycling z Marcinem - dziś przypadkowo trafiłam na jego... Josia Samosia Super sklep :) (1) Pół roku temu nabyłem u nich rowerek szosowy scott, do dzisiaj ceny na... Wujek Ulubiony klub :) (1) Klub bilardowy Joker jest moim ulubionym miejscem spotkań z przyjaciółmi.Bez... Sławek ale klasa!!!! (1) jestem zaskoczona a zarazem pelna podziwu dla menagera ,ktory dopuszcza... Anna C. DOROTA - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza na lekcje pływania.jestem bardzo zadowolona z postępów... DOROTA Wesołych Świąt (1) Wspaniałych czarodzeijskich Świat Bozego Narodzenia pełnych radości, miłości... Bogdan i Basia Obluga i klimat (1) Moze wyposarzeniem i wystrojem bardzo zalezalo mi na milej obsludze i fajnym... Krzysztof.K koszmarna obsługa (1) Na wysłane mailem pytanie o basen, dostępność miejsc dostałam szablonowa... niedoszla klientka zajęcia Eweliny (1) Przeczytałam wszystkie komentarze i jestem zaskoczona, że nikt nie wspomniał... Josia Samosia Fantastyczny (1) Jeśli kiedyś będziecie w okolicy zajdźcie to niesamowite. Ceny są bardzo... Jolitka