Fajnie, szmpatycznie ale ciasno (1) Rozpoczelam zajecia w klubie w wakacje, i jedyne co mi przeszkada to... domi161 ZAJĘCIA PORANNE (1) Chcialam zaapelowac o przywrócenie zajęc porannych,chcoby raz w tygodniu.Nie... Kasia Polecam (1) Teraz karnet kosztuje 75zl/10wejsc 90zl/ mc przynajmniej tak bylo przed... cIN
siaraaa - opinia (1) oddalem rower do zamotowania nowego amorka. pomierzyli ,poogladali,... siaraaa Nasza "Moja Stajnia" :) (1) Pani Ewa prowadzi zajęcia jazdy konnej z prawdziwego zdarzenia! Wiedza,... Zuzia 16 drogo, mało atrakcji, nskie ciśnienie w prysznicach (1) Przemek Co z Natalią????? (1) ostatnio nie widuję mojej ulubionej recepcjonistki.Co z Nią... bywalec :] - opinia (1) ogólnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić ;] różnorodny wybór zajęć,... :] Bomba! (1) Nie tylko dla Orunii Górnej, ale dla wszystkich pobliskich nowych osiedli to... Dorka szkoda gadać (1) nie jest to coś co mi odpowiada, ta pani moze i kompetentna ale bez... muniek Porządny sklep (1) Dużo kupowałem w tym sklepie ponieważ jest najbliżej mojego domu; ceny są... Piotr ekstra (1) Jestem zachwycona wszystkim. Chodziłam kiedyś na zajecia do innego klubu i... Ania Fachowiec! (1) Po prostu fachowiec pierwszej klasy, nadto uczciwy. Az dziw - podrzedna... Poke Super serwis (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Polecam wszystkim cyklistom. maya super sa tam dwa konie (1) apollo i migdal no moze jeszcze permona ja bardzo dobrze uczy! (1) Niech Pan sam sobie stanie na środku placu,najlepiej jak jeszcze wieje... Ania elo dla wsztkich twalrdzielow takich jak ja xDD (1) 10 jest fajnie bo czasami można skakac i są fajne laski Grzechu P.P. - opinia (1) Jestem jednym z instruktorow j.konnej w sopocie,chce podkreslic, ze nie... P.P. kolesiowi z serwisu nie chcialo się wyciągnąć kabla po dynamie (1) Oddałam rowerek do serwisu na wymianę koła i lampek z zasilanych dynamem na... sionka Randolf - opinia (1) ogulnie w pyte ! ! ! :p Randolf