Gadatliwa.. - opinia (1) Byłam na lodowisku w zeszłym roku kilkaktornie i nie mam zastrzeżeń. Gdy... Gadatliwa.. Niewykorzystany potencjal (1) Przestarzały sprzęt w słabej kondycji technicznej, brak czepków na głowę pod... macias Aqua Aerobic (2) Gorąco polecam zajęcia z agua aerobiku . Zajęcia z aerobiu prowadzone... Miroslawa Wybieralska
Bardzo fajna siłownia (1) Klimat, niskie ceny, dobra muzka. Polecam! Grzesiek83 Pływanie, przyjemność, relax (1) Z firmą związany jestem od 2 lat. Świetna atmosfera, mili ludzie, czysta... Jark G. Polecam zakup sprzętu - profesjonalnie i indywidualnie (1) Zdecydowanie polecam firmę, szczególnie osobom, które potrzebują sprzęt do... gofgalk SUPER (1) Jestem po operacji kręgosłupa,aerobik pomógł mi bardzo nie tylko ruchowo ale... basia Aquaaerobik (1) Uczęszczam od ponad roku na zajęcia z aquaaerobiku. Uważam że prowadzone są... Joanna Sprzedają kiepską chińszczyznę za cenę jakby to było nie wiadomo co (1) W ostatnich miesiącach dwa razy skorzystalem z tego sklepu. Raz kupilem oś... Stefan Miła atmosfera (1) polecam , miła obsługa, czyta woda w basenie, i co najwazniejsze nie ma tłoku marcin Niewiarygodne zmiany... (1) To co było tam jeszcze ponad pół roku temu i co jest teraz, to jakby porównać... MP Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. (1) Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. julka mile zaskoczenie (1) Od niedawna uczęszczam z kolegą do tego klubu. Milo nas przyjęto, rozpisano... nowi klubowicze Po prostu REWELACJA (1) W tym sklepie klient czuje się po prostu jak ryba w wodzie. Świetna, uprzejma... Tomasz Tomszon :P (1) Polecam wszytskim bardzo serdecznie :D Bylem dawno, ale mam zamiar isc w... Tomek Spinning 3.11.2008 godzina 19 30 Maciek MAdej (1) Moge powiedzieć jedno Maciek dał dziś TAAAAAAAAAAAAKIEGO czADU......DAWNO SIĘ... FRIDA ona. - opinia (1) Miałam zamiar wybrać się tam z koleżanką ale kiedy zobaczyłam cenę biletu... ona. Polecam (1) Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z... ewelina salon z dala od zgiełku (1) dzisiaj skorzystałam z usług kosmetyczki p. Małgosi. Jestem bardzo... Monika SUPER (1) Witam, łyżwy to świetna zabawa cena nie jest za wysoka argument że gdyby... Camel