PO CO PODALI NUMER TEL ??????? (1) PARANOJA!!!!! na ich stronie podany jest numer tel, niestety pan nie... kasia bardzo fajnie (1) ceny - o połowę niższe, niż np. w gimnasion, a klimat - 100 razy lepszy!... Aga polecam! (1) duzo sprzetu, spoko ludzie, klimatyzacja dziala :D i fajna Pani za barem :D fabio
super szkoła (1) koniki są super i chodzą jakby były na pilota!!! to nie są jakieś zwykłe... zachwycona stała klientka - opinia (1) Chciałam tylko powiedzieć i jednoczesnie poprosić aby zastepstwa za... stała klientka ahroun - opinia (1) Jest tu bardzo sympatycznie. Jedyny minus to taki, że zaczyna robić się... ahroun beznadzieja (1) to jest brodzik nie basen! w najpłytszym miejscu płynąc dotyka się niecki! I... mieszkaniec suchanina (od niedaw bardzo miłe zajęcia (1) Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojnia i bardzo podobał mi się... kama Szkoła jest super (1) Uczęszczam juz na drugi kurs. Córka ma prawie roczek i uwielbia zabawę w... Magda z Hanią Wiele się nauczysz (1) BHT jest stajnią bardzo profesionalną, ze wspaniałymi instruktorami i końmi... Szu lodowisko w Sopocie (1) byłam pierwszy raz na lodowisku w Sopocie i podobało mi się. muzyka... :) Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! (1) Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness... mati jest dobrze!!! (1) Bywałem juz w kilkunastu siłowniach więc mam porównanie- mówie wam tu jest... michał super siłownia (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie siłownię Forfit!! To co mnie tam... Sylwia serwis bardzo dobry (1) Bardzo jestem zadowolony z serwisu,bardzo profesjonalne podejscie do... Piotr