Klient (1) Kupiłem kolejny rower !!! Z pewnościa nie ostatni. !!! Jestem bardzo... Klient KAROLINA ( OBSŁUGA ) I MAGDA ( INSTRUKTORKA ) THE RULES !!!! (1) Pogratulować WŁAŚCICIELOWI Klubu ; klimatu, obsługi a przede wszystkim doboru... DW Jakie problemy z kupnem karnetów na basenie ????!!!!! (1) Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie. Poszłyśmy na... trower
Na plus;-) (1) Miła atmosfera,cierpliwa obsługa i fachowa pomoc instruktorów-polecam... mycha super (1) p.ewa naprawde super uczy i nie wiem co niektorzy do niej maja ale chyba... wielbicielka R - opinia (1) Gdyby jeszcze te stoły do poola były na dobrym poziomie. Snookerowe widać są... R R - opinia (1) Najlepszy sprzętowo w Trójmieście, sukno daje radę ;-) Gdyby nie było tak... R Zarombista Obsługa i łogule wszystko !!!!! (1) Poprostu klimat super wszyscy sa dla siebie mili pomocni gadaja ze soba ktos... Cinek czystość (1) klubik - zgadzam się z wszystkimi - jest całkiem fajny, ale mam jedno... Agata P. Rower skladany na zamowienie (1) Skuszony dobymi opiniami o serwisie udalem sie tam z zapytaniem czy moga... Klient halo? czy ktos tam pracuje?? (1) no niestety. slyszalem dobre opinie o tym sklepie, wiec postanowilem zarwac... shon Serwis (1) myślę, że uruchomienie usług w naszej dzielnicy to strzał w dzisiątkę;... zbigo co do Marcina (1) Jest to bardzo kompetentna osoba.Szkoda,ze tylko taki zamknięty w sobie, ale... Wioletta Poniatowska Recepcja Klubu (1) Bardzo sympatyczne i normalne Panie pracujące w recepcji. W dodatku ładne...... Marek G. yyy, ten no. (1) bylo fajnie jest beznadziejnie. Nie moglem dodzwonic sie na basen. Dzwonilem... morganfriman fajna szkółka tenisowa - zajecia 3-4 osobowe i indywidualne polecam :) (1) fajne podejscie. mozna sie duzo nauczyc i pobawic. rozne poziomy zaawansowania. Wojtas oby wiecej takich instruktorow! (1) Klubik bardzo bardzo fajny! chodze tam od roku i polecam w 100%.Mozna liczyc... moon srednio fajnie (1) mialam do zmiany tylko dętkę a pan rozwalil mi pzrerzutke...wprawdzie potem... marta fajny klub (1) Dla każdego coś miłego. Ja szczególnie uwielbiam cycling i zajęcia kardio. I... Daniela J. Kasia - opinia (1) Super konie Fajni ludzie co tu więcej dodawać:) Kasia