Aquaaerobik (1) Uczęszczam od ponad roku na zajęcia z aquaaerobiku. Uważam że prowadzone są... Joanna Sprzedają kiepską chińszczyznę za cenę jakby to było nie wiadomo co (1) W ostatnich miesiącach dwa razy skorzystalem z tego sklepu. Raz kupilem oś... Stefan Miła atmosfera (1) polecam , miła obsługa, czyta woda w basenie, i co najwazniejsze nie ma tłoku marcin
Niewiarygodne zmiany... (1) To co było tam jeszcze ponad pół roku temu i co jest teraz, to jakby porównać... MP Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. (1) Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. julka mile zaskoczenie (1) Od niedawna uczęszczam z kolegą do tego klubu. Milo nas przyjęto, rozpisano... nowi klubowicze Po prostu REWELACJA (1) W tym sklepie klient czuje się po prostu jak ryba w wodzie. Świetna, uprzejma... Tomasz Tomszon :P (1) Polecam wszytskim bardzo serdecznie :D Bylem dawno, ale mam zamiar isc w... Tomek Spinning 3.11.2008 godzina 19 30 Maciek MAdej (1) Moge powiedzieć jedno Maciek dał dziś TAAAAAAAAAAAAKIEGO czADU......DAWNO SIĘ... FRIDA ona. - opinia (1) Miałam zamiar wybrać się tam z koleżanką ale kiedy zobaczyłam cenę biletu... ona. Polecam (1) Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z... ewelina salon z dala od zgiełku (1) dzisiaj skorzystałam z usług kosmetyczki p. Małgosi. Jestem bardzo... Monika SUPER (1) Witam, łyżwy to świetna zabawa cena nie jest za wysoka argument że gdyby... Camel Gorąco polecam (1) Polecam szkółkę. Wspaniała atmosfera, mili prowadzący. Moje dzieci... Tomek Brak organizacji i bałagan (1) Jeżdżę na basen często , głównie jako opiekun grup szkolnych .Takiego... Magda Serdecznie polecam ! (1) Serdecznie polecam Klub, gdyz ma on niewatpliwie spooro zalet . Po pierwsze -... Monika !!! (1) Kocham tę stajnię ! Jeździłam w niej co tydzień . Miałam swojego ulubieńca... Nelson A bilety ulgowe dla studentów???!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Lodowisko rzeczywiście jest duże i bardzo przyjemnie się śmiga, a raczej... Studentka naprawde warto :) (1) Polecam zajęcia ze Stefanem, widać że angażuje się w to co robi, pełen... Zadowolona Basen na Chełmie w Gdańsku (1) Problem stanowi podejście dyrektorów szkół przy których są baseny pływackie... Wojtas Gdańsk