Polecam (1) Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z... ewelina salon z dala od zgiełku (1) dzisiaj skorzystałam z usług kosmetyczki p. Małgosi. Jestem bardzo... Monika SUPER (1) Witam, łyżwy to świetna zabawa cena nie jest za wysoka argument że gdyby... Camel
Gorąco polecam (1) Polecam szkółkę. Wspaniała atmosfera, mili prowadzący. Moje dzieci... Tomek Brak organizacji i bałagan (1) Jeżdżę na basen często , głównie jako opiekun grup szkolnych .Takiego... Magda Serdecznie polecam ! (1) Serdecznie polecam Klub, gdyz ma on niewatpliwie spooro zalet . Po pierwsze -... Monika !!! (1) Kocham tę stajnię ! Jeździłam w niej co tydzień . Miałam swojego ulubieńca... Nelson A bilety ulgowe dla studentów???!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Lodowisko rzeczywiście jest duże i bardzo przyjemnie się śmiga, a raczej... Studentka naprawde warto :) (1) Polecam zajęcia ze Stefanem, widać że angażuje się w to co robi, pełen... Zadowolona Basen na Chełmie w Gdańsku (1) Problem stanowi podejście dyrektorów szkół przy których są baseny pływackie... Wojtas Gdańsk Przeciętnie (1) Wypowiadam się tylko o serwisie, bo tylko z serwisu korzystałem. Podstawowe... KTM zmiany na lepsze ale... (1) Po mojej 3tyg.przerwie w cwiczeniach, zuważyłam że akaemos dostawił nowy... stała klientka Aqua aerobic (2) zajęcia prowadzone przez p. Dorotą super tylko trochę dużo ludzi X Trudno ocenić... (2) ...ponieważ jak ocenimy dobrze, to przyjdzie za dużo ludzi i nie będzie jak... Olek Świetna instruktorka (1) U pani ewy uczę się 3 miesiące a idzie mi to znakomicie, ponieważ jest... Koniara :D ARGONAUT polecam wszystkim! (2) Z reguły nie wystawiam żadnych opinii w internecie i szczerze przyznam, że... Wojtas Ostrzegam przed instruktorem Tomaszem D.! (4) Dołączam się w swojej ocenie do niepochlebnych opinii, które się tu juz... Beata L. mieszane uczucia (1) tak jak jeszcze parę lat temu dla znacznej części młdych osób ceny tego typu... Krzy$iek hej (1) Witam serdecznie wszystkich serdecznie, bardzo chcę zaznaczyć ze zajęcia w... matka polka:) Basen, na którym się sporo dzieje... (1) Od początku roku korzystam z tego basenu i mogę polecić go jako najlepszy, w... gofgalk