Serdecznie polecam (1) AQUA AEROBIK prowadzony przez Panią Yvettę. Zajęcia prowadzone są... Iza superasko (1) Masz złe samopoczucie, łapie Cię depresja? Najlepsza metoda, aby się jej... szyca Byle tak dalej (1) Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi zajęcia. Oczywiście okazało się, że przed... Jacek
Wszystko ok (1) Baltic jest calkiem fajnym miejscem do poplywania o ile nie plywa wiecej niz... Alicja Profesjonalnie, w miłej atmosferze, (1) bardzo mi się podobało, już nie szukam innego trenera, ten jest świetny,... Anka Wspaniale (1) Wspaniałe podejście do nauczania, miła i spokojna atmosfera. Instruktorzy są... Nansen Moze byc (1) Jak dla mnie naprawde super, ale do dwoch rzeczy można by było się... aa Rafi - opinia (1) Bardzo fajne zajęcia. Polecam wszystkim. Są to treningi nie tylko typowego... Rafi Bardzo dobre zajęcia (1) Biorę wraz z 2 dzieci udział w zajęciach nauki pływania dla dzieci córka 4... Sławomir Rybarczyk Świetny kurs, wspaniałe wprowadzenie do innego świata! (1) Nurkowanie jest przejściem do innego środowiska - nie do końca nam... Grzesiek Bardzo miła obsuga . (1) Na zajęciach ujęła minie Pani Ania i jej ćwiczenia, a poza tym jest czysto i... Matra Domańska hanka - opinia (1) Małym nakładem sił można zgubić parę centymetrów w dolnej okolicy ciała.... hanka Godne polecenia (1) nauki pływania jakie udziela Pan Tomek są godne polecenia, na tych zajęciach... Mateusz Super nurkowanie (1) zajęcia z nurkowania u Tomka odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Na... Sławek polecam (1) polecam zajęcia dla dzieci w "Dzidziusiu"! z córeczką chodzimy teraz juz... Karolina na dzien kobiet maratonik:) ad vocem .... (1) .Marysiu droga i cale szczescie,ze nie bylo zapisow bo nie byloby tak... bochema Polecam (1) szkółka pływacka z prawdziwego zdarzenia, na początku moje 5-letnie dziecko... Kasia Klęska urodzaju... (1) Od jakiegoś czasu, niestety klęska urodzaju... Dzikie tłumy, szczególne w dni... J.D. doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała (1) Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem... kasia NA WIELKI + (1) Chodzę do Gymnasionu od jakiegoś czasu. Jestem przemile zaskoczona ekipą... Magda