Najfajniejsze konie!!! (1) Pozdrawiam wszystkich jeźdźców ze Stajni Bursztyn :) Każdy kto tam jeździ... Donżuanka polecam (1) Na areobik do Pani Ywetty uczęszczam od 3 lat. Zajęcia są prowadzone... G Polecam (1) Na basen do Argonaut zaczęłam uczęszczać 3 lata temu i wtedy stwierdziłam że... Mama
taki sklep to prawdziwy sklep rowerowy (1) ludziska tego sklepu to rewelka rowerzysta :/ (1) Trenowałam w Akademosie, ale już niestety, nie będę. Kiepski grafik, niemrawi... Magdalena W. basen i kurs 1 pomocy (1) Gorąco polecam zarówno basen jak i kurs pierwszej pomocy w Argonaucie.... monia Kompromis (1) Moim zdaniem klub to kompromis wszystkiego (klimatu, wystroju). Najwyzej... Beciak Cisza spokój (1) bardzo miło. cicho i dużo zieleni. Korty w dobrym stanie. No i hala... ppr klijentka!! - opinia (2) P.. Ewa okropnie uczy klacz na której jeżdże nie jest przyzwaczajona do... klijentka!! lans i .... (1) stajnia porażka, nie polecam, kiepska i nie miła obsługa (oceniam na... BYCZEK Polecam szkołę nurkową Tomasza i Ivety. (1) Od dłuższego czasu współpracuję z szkołą nurkową Argonaut i od samego... Jacek Kurs nurkowania - Polecam (1) Wszystkim polecam kurs nurkowania organizowany przez Argonaut.Można się tam... Nurek Polecam wszystkim (1) Chodzę na zajecia prowadzone przez tą firmę od 4 lat i bardzo jestem... Olga Sawicka Aqua Aerobic z Pania Yvettą - super (1) Zajęcia aerobic prowadzone przez Pani Yvettę są super. Sympatycznie, miło i... Sylwia Polecam Aqua Aerobik u Pani Ywetty - > JEST SUPER !!!! (1) Chociaz chodze tam od niedawna na zajecia aerobiku to moge z pewnoscia juz... KAROLINA W kwietniu stuknęło 25 lat (1) istnienia firmy. Kupuję u niego od 20 - sklep/serwis na Diamentowej i w... Janusz Bywa różnie (1) Wszyscy w tym sklepie miewają bardzo dziwne humory - nie tylko kobiety.... Janusz hmm bowling (1) hmm ja właściwie chodzę tam tylkona bowling i bilard .... naprawde fajnie... Mauss joanna (1) naprawde jest super :) Joanna hmm... (1) Niby wszystko fajnie (zajęia, sprzęt, wystrój, czystość itp.), ale są dwa... mcsnoopy