greg (1) Bardzo dobry sklep rowerowy,na zamowiony rower nie czekasz dluzej niz 2 dni... greg A jak jestem zachwycony obsługą (1) Przeczytałem na tym forum złe opinie o tym sklepie, ale że koło hali w Gdyni... Andrzej Polecam ! (1) Na siłownie chodziłem 2 lata i po przerwie znów się wybieram. dużo sprzętu,... WK
super serwis. Bardzo polecam. (1) Świetna obsługa.Rzetelnie wykonana praca przy niskich cenach. orzeł Oby tak dalej (1) Do Akademosa chodze od 3 miesięcy i jestem baaaardzo zadowolony. Po pierwsze... Mariusz L. Złośliwe babsko (1) Chciałem zwrócic uwage na pania sprzątającą która uwaza się za bóg wie kogo,... klijent czasem słońce czasem deszcz (1) Kuoiłam u nich rower za taką kase jaką dysponowałam czyli marne... asi Nuda i bez zmian (2) Pracuje za granica i bylem juz w wielu miejscach.Fakt Akademos jest dobry,... bywalec Aneta - opinia (1) Od paru lat z przerwami jeżdżę konno, przyznam, że włożyłam w ten sport już... Aneta THE BEST BILARD W GDYNI ;) (1) Uważam żę bilard najlepszy w gdyni. dobre stoly dobre kije dobra obsluga... Dante Super sklep polecam w 100% (1) Znajomy polecił mi ten sklep ponieważ kupił tu rower i jest z niego... a_gila Przemek - opinia (1) Dzisiaj kupowałem rower. Jestem zadowolony. Obsługa miła, fachowa. Polecam. Przemek fatalny serwis (1) Przeglad gwarancyjny: mialo byc wyprostowane kolo tylnie, kolo dalej krzywe,... niezadowolony klient ach te promocje... (1) czerwiec - lipiec - sierpien za 150zl ??? szkoda tylko, ze od 2 lipca sie... pyza wędrowniczka AD VOCEM (1) Advocem w sprawie p. Sylwii Kaminskiej i SUPER promocyjnych karnetach... weteranka TYSAR THE BEST (1) Bardzo dobrej jakości rowery, duży wybór części i akcesoriów. Współpraca z... S.J. rewelacja (1) jestem bardzo zadowolana z zabiegow,ktore oferuja w baltic... katrzynaa niepolecam nikomu tego sklepu!!! (1) dzwoniłem by sie do wiedziec jakie maja ulocki a tu jakis p..... wyskoczył... adam oksza - opinia (1) Przyjemny sklep z rowerami i częściami w rozsądnych cenach. Fachowa obsługa oksza byłoby miło, gdyby (1) Gdyby nie pare osób z obsługi klubu - to byłby wart polecenia dalej.... Aga