To miejsce ma wieczorem niespotykany klimat (1) polecam, warto się wybrać przy okazji na spacerek na molo:) Ala Agata - opinia (1) .... Mi osobiście klub pasuje, instruktorzy są fajni i zajęcia ciekawe,... Agata lepsze lodowisko takie niż żadne (1) Plusy: - bliska lokalizacja - niskie ceny - dostępność karnetów i... krichum
ODPOWIEDZ do klienta z 20.12.08 (1) Witam serdecznie naszego stałego klienta. Szkoda, że zabrakło ci odwagi by... Tomasz Rakowski wojtek - opinia (1) jestem stalym bywalcem lodowiska jestem praktycznie codziennie jednak z... wojtek REWELACJA!!!!!!!!! (1) Świetne przeżycia, byliśmy całą dużą ekipą i już umawiamy się na kolejny raz... little Klub z pasją (1) Fantastyczny klub dla wszystkich chcących ćwiczyć pod okiem profesjonalnego... usmieszek Miła atmosfera,Niewiarygodne zmiany... na Basenie MOSiR!!! (1) To co było tam jeszcze ponad pół roku temu i co jest teraz, to jakby... 007_damian dobra (1) Uważam, że lodowisko w Gdyni jest w całkiem dobrym stanie. Myślę że... buba Niestety ŻENADA!!! (1) Tak jak w temacie... Czytam te wszystkie pozytywne opinie i niestety nie... Karolina Super basen (1) Polecam ten basen ze względu na czystość i klimat jaki tam panuje. Warto... Jarek Całkiem fajnie (1) Całkiem całkiem przyjemnie :] echo84 Basen w Chylonii (1) Bardzo miła obsługa oraz idealna czystość Konrad Warzecha Zajęcia fittnes (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć - przede wszystkim dlatego, że jest... Igrek Polecam!!!!! (1) Tor zmieniony bardzo przyczepny, szeroki można się wyprzedzać na całej... Marzena zadowolony : )) (1) wporządku sklep i serwis.zrobili mi rowerek szybko solidnie i fachowo.duzy... larry Aqua aerobik z Panią Yvettą Dobroczek to CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ i RELAX!!!! (1) Gorąco polecam zajęcia z aqua aerobiku w ARGONAUT . Zajęcia z aerobiku... Mirka Ceny (1) Tak jak poprzednicy wszystko byłoby pięknie gdyby nie te kosmieczne ceny a... mat Tenis z Panem Michałem (1) Chodzimy na lekcje tenisa do Pana Michała od ponad roku. Raz lub dwa razy w... Paulina Po raz pierwszy podobało mi się na aerobiku! (1) Z uwagi na wiek,problemy ze zdrowiem i brak koordynacji ruchowej nigdzie nie... Małgorzata P.