ZAJęCIA PORANNE (1) Dzien dobry-pisze poniewaz bardzo brakuje mi zajęc porannych,w których... Asia aerobik pierwsza klasa:) (1) chodze do klubu juz pare ładych miesięcy i nie mam zamairu rezygnowac.... gośka w porządku (1) Jeżdżę regularnie, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ceny są wysokie, nie... kostka
numpsa (1) byłem kupiłem i narazie jest wszystko ok cały sezon przejechałem i jest... numpsa ha ha ha (2) to ma byc profesjonalna strona?? panie kochany.A informacje o tym ze np... dr Marek Fajnie, szmpatycznie ale ciasno (1) Rozpoczelam zajecia w klubie w wakacje, i jedyne co mi przeszkada to... domi161 ZAJĘCIA PORANNE (1) Chcialam zaapelowac o przywrócenie zajęc porannych,chcoby raz w tygodniu.Nie... Kasia Polecam (1) Teraz karnet kosztuje 75zl/10wejsc 90zl/ mc przynajmniej tak bylo przed... cIN siaraaa - opinia (1) oddalem rower do zamotowania nowego amorka. pomierzyli ,poogladali,... siaraaa Nasza "Moja Stajnia" :) (1) Pani Ewa prowadzi zajęcia jazdy konnej z prawdziwego zdarzenia! Wiedza,... Zuzia 16 drogo, mało atrakcji, nskie ciśnienie w prysznicach (1) Przemek Co z Natalią????? (1) ostatnio nie widuję mojej ulubionej recepcjonistki.Co z Nią... bywalec :] - opinia (1) ogólnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić ;] różnorodny wybór zajęć,... :] Bomba! (1) Nie tylko dla Orunii Górnej, ale dla wszystkich pobliskich nowych osiedli to... Dorka szkoda gadać (1) nie jest to coś co mi odpowiada, ta pani moze i kompetentna ale bez... muniek Porządny sklep (1) Dużo kupowałem w tym sklepie ponieważ jest najbliżej mojego domu; ceny są... Piotr ekstra (1) Jestem zachwycona wszystkim. Chodziłam kiedyś na zajecia do innego klubu i... Ania Fachowiec! (1) Po prostu fachowiec pierwszej klasy, nadto uczciwy. Az dziw - podrzedna... Poke Super serwis (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Polecam wszystkim cyklistom. maya super sa tam dwa konie (1) apollo i migdal no moze jeszcze permona ja