super sklep (1) witam, jestem mieszkanką Chełmu i jestem dumna, że mamy na dzielnicy taki... Natalia stala klientka ocenianego klubu - opinia (1) No cóż,widac że pan Tomasz stał się ostatnio numerem jeden top listy klubu... stala klientka ocenianego klubu Zmiany, zmiany... zmiany! (1) Obsługa klienta do całkowitej modernizacji! Brak możliwości rezerwacji... Balbinka
p.Ewa- REWELACJA (1) Moja corka uczeszczala do innej szkoly jazdy , przez dluzszy okres czasu.to... Joanna OoO (1) Pierwszy raz na jeździe byłam zakręcona jak drożdzówka a mimo wszystko coś... Chmurka Mx - opinia (1) nie mam nic przeciwko, zawsze z checią kozystam Mx SUPER ! (1) BYŁEM Z DZIECIAKAMI CAŁKIEM PRZYJEMNIE REWELACYJNIE! BALON Uwaga na negatywne komentarze. (1) Rzadko zaglądam na tą stronę, jednakże po sygnale mojego kolegi, z którym... Daniel Goraco polecam (1) Dobra obsluga, mila atmosfera, muzyka ktora wpada w ucho no i najwiekszy plus... Bart Lodowisko (1) W skrócie-fajne, ale drogie, i to dużo za drogie.. Beret plusy i minusy (1) Opinia jest subiektywna, korzystałem juz z wielu klubow, wiec uwazam ze mam... obserwator Fantastyczny układ! (1) W czwartek u Maćka był fantastyczny układ! Czy taką rozgrzewkę można kiedyś... xD bardzo dobra szkoła (1) bardzo dobra szkoła. Polecam Krystian Super korty i trenerzy. Polecam ! (1) Zupełnie się nie zgadzam z opinią poprzedniego internauty. Korty są zadbane,... Grzesiek Prawie... jak w domu (1) Gorąco polecam! Jeśli jesteś tenisistą/ tenisistką szukającym fajnej... Łukasz T. Karnet open to oszustwo. (1) Witam, ja również nie polecam Lady Fitness. Pani Ania oczywiscie miła, ale... Isoldus klimacik (1) w tym klubie jest wszystko czego potrzeba.....kilkanaście stołów do pool'a i... bywalec Czas wykorzystany na maksa! (1) Ten dzień był wart tyle, ile 60 minut w Fit Zone, czyli nie był to dzień... Ola Super sprawa. (1) Po operacji kolana lekarz zalecił mi zajęcia z aqua aerobicu. Koleżanki... Halina Polecam profesjonalną obsugę. (1) Super podejscie i ogromne doswiadczenie .Polecam Argonaut. Zbyszek Kamer