Super sklep extra ceny (1) Chciałem szczerze polecić sklep PRO-VOLLEY. Mają wszystko do siatkówki, mojej... Andrzej całkiem fajnie (1) zalety klubu: profesjonalni instruktorzy:))) zajęcia naprawdę konkretne:)))... Uczestniczka Po prostu ekstra (1) Od lipca znam Panią Gosię i mogę śmiało polecić jej usługi. Mam dwójkę dzieci... Eugeniusz
po prostu najlepszy (1) profesjonalizm obsługi, doskonałe wyposażenie, świetny klimat. Jacek Placek ... (1) Profesjonalizm w każdym calu, ogromne doświadczenie i zamiłowanie. Ot, tyle.... M. Modelarnia (1) Modelarnia świetny skatepark dla każdego, niezależnie od jego poziomu... FILIP_SK8 super!!! (1) Lodowisko, jest super, tylko ochrona która jeżdzi na lodzie to się często... tommy cristo - opinia (1) dobry sklep, kupuję tam taśmy bokserskie i ochraniacze. cristo "Pilot" ma odpowiedzialnosc (1) Trener powinien sie sam interesowac klientem a nie tylko czekac az ktos... Mateusz Adrian i Sylwia (1) Jestem pełna podziwu dla zajęć prowadzonych przez Adriana i Sylwię, zarażają... stała klientka super klub!! (1) jestem stalym klientem klubu od dlugiego czasu,nigdy nie spotkalo mnie tam... rowerzysta Bardzo dobra szkoła z tradycjami (1) Bardzo dobra szkoła w Gdyni, Sopocie, Gdańsku. Wysoki poziom nauczania.... Orc Przedszkole (1) Od niedawna jestem mamą. Żałuję,że nie ma tam przedszkola jak przy... Gosia cos - opinia (1) Nsjlepsza stajnia na hipodromie wedlug mnie cos TAK SOBIE! (1) Żadna rewelacja! Stoły Poolowe pozostawiaja wiele do życzenia! A co do... john travolta Najlepszy serwis (1) Co tu się rozpisywać, najlepszy serwis w 3mieście. Ludzie tam pracujący... www.mtb3x.pl pozytyw (1) Ćwiczę w Aramisie od stycznia i muszę przyznać iż jestem bardzo zadowolony z... Janusz Warto tutaj wejść (1) Polecam ten sklep wszystkim miłośnikom rowerów.Znajdziesz tutaj szeroki... Janina Siedlar NAPRAWDE WARTO :)) (1) Dużo fajnych zajęć, godziny też takie , że zawsze cos mozna przypasowac dla... MG Tor widmo (1) Kiedy byłem tam 29.01.2009 wszystko OK. Naprawdę bardzo fajny tor, ciekawy,... Piotr