ogolnie to srednio (1) szczerze powiem tak...jezeli chodzi o trenerow na silowni to siedza i czytaja... poul Poprostu dobra siłka (1) Tak jak poprzednik uważam, że jest to bardzo dobra siłka. Zawsze można się... jaro slago - opinia (1) To co wyróznia ten sklep to ludzie w nim pracujacy, oraz serwis ktory jest... slago
Ok (1) Idealnie dobrane części serwis dobry i solidny. Brodaty pan z obsługi tez... Leo super joga (1) Bardzo mi sie spodobała atmosfera na zajciach. Instruktorka pokazuje i... Anna .... (1) jak w temacie, banda chamow i prostakow! na rezerwacje telefoniczna uzyskalem... exe Super sklep extra ceny (1) Chciałem szczerze polecić sklep PRO-VOLLEY. Mają wszystko do siatkówki, mojej... Andrzej całkiem fajnie (1) zalety klubu: profesjonalni instruktorzy:))) zajęcia naprawdę konkretne:)))... Uczestniczka Po prostu ekstra (1) Od lipca znam Panią Gosię i mogę śmiało polecić jej usługi. Mam dwójkę dzieci... Eugeniusz po prostu najlepszy (1) profesjonalizm obsługi, doskonałe wyposażenie, świetny klimat. Jacek Placek ... (1) Profesjonalizm w każdym calu, ogromne doświadczenie i zamiłowanie. Ot, tyle.... M. Modelarnia (1) Modelarnia świetny skatepark dla każdego, niezależnie od jego poziomu... FILIP_SK8 super!!! (1) Lodowisko, jest super, tylko ochrona która jeżdzi na lodzie to się często... tommy cristo - opinia (1) dobry sklep, kupuję tam taśmy bokserskie i ochraniacze. cristo "Pilot" ma odpowiedzialnosc (1) Trener powinien sie sam interesowac klientem a nie tylko czekac az ktos... Mateusz Adrian i Sylwia (1) Jestem pełna podziwu dla zajęć prowadzonych przez Adriana i Sylwię, zarażają... stała klientka super klub!! (1) jestem stalym klientem klubu od dlugiego czasu,nigdy nie spotkalo mnie tam... rowerzysta Bardzo dobra szkoła z tradycjami (1) Bardzo dobra szkoła w Gdyni, Sopocie, Gdańsku. Wysoki poziom nauczania.... Orc Przedszkole (1) Od niedawna jestem mamą. Żałuję,że nie ma tam przedszkola jak przy... Gosia cos - opinia (1) Nsjlepsza stajnia na hipodromie wedlug mnie cos