spinning (1) Przyłączam się do zdań o Maćku M. i jego fantastycznych zajęciach, ale... fanka spinningu nordic walking w Sopocie z trenerem (1) Fantastyczni ludzie a trener wspaniały, piękne trasy w lasach trójmiejskich i... Ewa Ćwiek Fajna sprawa (1) Swiatne miejsce na wypad z przyjaciolmi. Fajnie zorganizowane pole plus... Gosia
Super basen (1) Ten basen w przeciwienstwie do wielu basenow w trojmiescie i nie tylko jest... Kasprzykowie godne polecenia (1) ciekawe zajęcia prowadzone z werwą i inteligentnie dostosowane do mozliwosci... Jolanta Spychalska Super;))) (1) Chodzę już 3 miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia są prowadzone... Sylwia W. BHT (1) Jeżdżę od 6 lat i dopiero w stajni BHT nauczyłam się porządnie jeździć :)... hooves prysznice (1) Prysznice są za wysoko, a do tego ciśnienie w nich jest za małe, woda się... Pabl0 super (1) super impreza - fajny gość prowadzi a sam paintball to frajda na maxa artur Profesjonalnie, świetne wyniki w nauczaniu (1) Moja córka uczestniczy do PSJK od czerwca 2008r. w ciągu 4 miesięcy trenerka... Monika Koszewska Nela - opinia (1) Fantastyczne miejsce, godne polecenia, oczywiście, tylko dla ludzi na... Nela NO W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ....POWIEM SZCZERZE, ŻE JAK TYLKO DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE COŚ "TAKIEGO" MA... MONIQA A zdziwiła mnie obsługa (2) Wszedłem do tego sklepu tylko dlatego, że widziałem go pierwszy raz w klifie.... Łukasz opinia (1) obsluga tragiczna, zachowujaca sie nie milo wobac klienta. jeden z... pologda bht najlepsze :] (1) w BHT jeżdżę już od ok 2,5 roku i sam ten fakt świadczy o tym , że nie... maryśka :D komedia (1) WItam! to co się dzieje na basenie, to jakaś żenada. Publiczny basen, który... Basia naprawde jest fajnie (1) jestem klientka od tego semestru wcześniej chodziłam do innych szkół na aqua... :) Piękno tkwi w szczegółach (1) Mam tylko małe zapytanie, kiedy będzie naprawiona lub wymieniona zepsuta... nelite klient - opinia (1) Pomijam kwestie asortymentu - do .... nie ma co porownywac. Powiem tylko... klient Polecam osobom chcącym przeżyć podwodne przygody i tym, którzy chcą nauczyć się porządnie pływać! (1) Dokładnie 15 lat temu rozpoczęła sie moja przygoda z Argonautem. Najpierw Pan... Maciek