fatalna obsługa - nie polecam (1) Fatalna obsługa, sprzedawca (chyba właściciel) wprowadza w błąd nierzetelnymi... otgees Polecam ten sklep!!! (1) Duży wybór rowerów, profesjonalna obsługa,dogodny system ratalny, to wszystko... Natasza Szukałam szkoły pływackiej i wreszcie znalazłam!!! (1) Ja szukałam właśnie takiej szkoły pływackiej no i chyba znalazłam . Wszyscy... Ania Drygalska
super ;))) (1) baaardzo miła atmosfera, super wyposażenie ;) polecam Ona Polecam prawie wszystkim! (1) Bardzo ciekawe zajęcia. Prowadzone w kameralnym gronie - zatem z naciskiem na... Bartek świetna zabawa! (1) Do kręgielni Soprano trafiliśmy przypadkiem i spotkało nas tam miłe... vip29 Aga - opinia (1) Bardzo polecam CSP, ja uwilebiam tutaj przychodzic, a przychodzę już dwa lata... Aga to co piszecie to jest chore (1) Witam. od ponad roku regularnie odwiedzam Buga. I jest to naprawde... CROOL21 wkoncu nowe szatnie, ale ten prysnic... (1) Fajne nowe czyste szatnie tylko te pryśnice są za wysoko i jak już ktoś pisał... karbed POLECAM! (1) Goraco polecam wszystkim Paniom zajęcia na Aquaaerobicu z Pania Yvettą! jak... Magda Po prostu - POLECAM. (1) Miła atmosfera połączona z profesjonalizmem. Polecam, pozdrawiam i dziękuję! Mateusz Bardzo średnio (2) Chodziliśmy rodzinnie na zajęcia dla bobasów. Na początku było wszystko ok,... mama parki duzo i dobre (1) Byłem z żoną sprawdzić ten lokal - i nie nazwłbym go wyłącznie pizzerią. To... Olo Tam jest naprawdę super (1) W pizzerni Soprano byłam w deszczowy wieczór z chłopakiem. Przewspaniała,... Ewa Aqua aerobic (1) Będąc stałą klientką Argonaut na dużym basenie, bacznie obserwuję (czasami... Anulla Sympatyczne wrażenia z basenu... (1) Będąc częstym gościem basenu i klientem Argonauta, jestem pod wrażeniem tego,... Grzesiek Barbara Milczarska - opinia (1) Witam, swoje uczestnictwo w grupie zaczęłam nietypowo bo od pobytu na I... Barbara Milczarska Nordic walking na kłopoty i nie tylko (1) Polecam gorąco zajęcia: pełen profesjonalizm, super atmosfera, efektywność... Edward Łuczyński POLECAM W 100% (1) Indywidualne podejście do każdego człowieka, bardzo życzliwa atmosfera ,... Katarzyna Better than rest.. (1) Miom zdaniem najlepsze miejsce do nauki jazdy konnej na całym hipodromie... Artur...