Wszystko super fajnie gdyby nie: (2) obsługa!!!! Wręcz zniechęca do skorzystania z klubu. I ci Panowie na siłowni... Marti Drodzy właściciele, kierownicy i pracownicy klubu (2) Nie wiem czy nikt tego nie chce widzieć i słyszeć z osób pracujących w... Ania serwis - ok (1) Wizyta kilkukrotnie w tym przydrożnym punkcie skłania mnie do następującej... Terenzo
hmmm (1) - ceny przystępne - wybór akcesoriów, tyle ile wejdzie na 60 m2 czyli w... Terenzo Masakra (2) Wybralismy się dzisiaj na kręgle ze znajomymi. Od razy zapłaciliśmy za 2... klient Jest super! (1) Po spacerze po Gdańskiej starówce poszliśmy ze znajomymi na bilarda.... Radek super (1) polecam jak najbardziej, profesjonalne podejscie do klienta, super zniżki,... Martuszek ZAJĘCIA Z MADZIĄ (1) Uwielbiam uczęszczać na zajęcia prowadzone przez Magdę, naprawdę wysoki... stała klientka Goraco polecam! (1) Bardzo goraco polecam fitness Leon. Profesjonalny sprzet i mily i pomocny... Chomik szkoła nurkowania (1) szkolenie nurków na wysokim poziomie, instruktor Tomasz Dobroczek to... Łukasz K. wmiare dobrze (1) wmiare dobrze dani gymnasion (1) Zajecia prowadzone przez profesjonalistow sa na wysokim poziomie, w bardzo... supervisor Świetne ! (1) świetne wyposażenie miła obsługa dodatkowo bar gorąco polecam Nisia bike (1) Dokladnie. Przyda sie nowy, lepszej jakosci sprzet. A co do Blondynek, to... xy przekonaj sie sam - tu jest OK!!!!!!! (1) Profesionalna obsługa, ładny wystrój, fajna atmosfera i przystojni... Tatka mentalista - opinia (1) Wyposażenie, klimat, wszystko jest ok.Bardzo sympatyczna obsługa. Z... mentalista Pobyt w Fitness Leon to PRZYJEMNOŚĆ! (1) Doskonała, przyjacielska, wręcz rodzinna atmosfera, którą tworzy Właściciel -... Ola KK Kamila - opinia (1) Przez pewien czas uczęszczałam na szkółkę tenisową dla młodzieży. Według mnie... Kamila +/- (1) Witam Na początku zaczne od tego że do klubu akademos uczeszczam od roku ale... Trick Źle.... (1) Obsługa nie miła , zachowują się jakby robili łaskę obsługując klienta.... johny