Serwis (1) Bylem dzisiaj pierwszy raz, tylko na wyregulowanie przerzutek, Panowie bardzo... Michał Zadowolony (1) Byłem zmienić kasetę w kole. Niby nic wielkiego ale na takich rzeczach łatwo... Tomasz Polecam : Super fachowy serwis (1) Fachowy serwis który mozna szczerze polecić. Naprawa roweru była bardzo... Julia Verner
Fachowa obsługa (1) Dziwią mnie negatywne oceny dotyczące właśnie obsługi. Trudno mi ocenić... niedzielna rowerzystka Niezbyt dobre wrażenia z serwisu rowerowego (2) Nie oceniam sklepu rowerowego, ale serwis pozostawia wiele do życzenia - Pan... Mateusz A ja zawsze byłem zadowolony (1) Byłem kilkakrotnie klientem serwisu rowerowego Sportland. Zawsze wychodziłem... cezai Kontakt z klientem (1) Z racji iż to jedyny przedstawiciel Gazelle w Trójmieście rok temu chciałem u... maciekr Pierwsze i ostatnie odwiedziny (1) Miałem przyjemność odwiedzić Sklep przy ulicy Powstania Styczniowego. Należą... Konstantin CHAOTYCZNI (2) Nie słowni, chaotyczni, bałaganiarze, ZERO komunikacji miedzy pracownikami i... yvs11 Polecam (1) Od kilku miesięcy kilkukrotnie odwiedzałam sklep- zarówno sklep turystyczny... Klientka Po prostu profesjonalizm (1) Jestem klientem sklepu od wielu lat. Zawsze wyśmienita merytorycznie obsługa,... Piotr Bardzo dobry sklep (1) Jestem klientką Sprtland'u zarówno zimą jak i latem. Mają bardzo bogaty... Agata nie polecam (1) Obsługa niemiła, rower po nietanim serwisie nadal ma niedokręcone śruby, na... klientka narty (1) OD WIELU LAT JESTEM KLIJENTKĄ ZRÓWNO SKLEPU JAK I SERWISU I JESTEM BARDZO... JAGNA Dorota-opinia (1) Jestem wieloletnią klientką tego serwisu i nigdy nie spotkałam się z niemiłym... Dorota żenada (1) Kupiłem w tym sklepie 2 rowery-ok 2 lata temu,całkiem niezłe chociaż teraz... Stach Piotr S. - opinia (1) Jestem ogólnie zniesmaczony tym jak zostałem potraktowany przez obsługę tego... Piotr S. serdecznie polecam (2) W sklepie znalazłem wysoko wykfalifikowanych pracowników oraz dobry sprzęt w... robert kiedyś spoko, obecnie średnio (1) Obsługa dość powolna i średnio miła, sprawiają wrażenie, jakby byli tam za... ZF Serwis nart - POLECAM ! (2) Witam, Polecam Serwis nart! Facet widać lubi co robi a narty to jego... Błażej