Sposób na pryszcze wyskakujące na plecach?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Ktoś może miał ten problem i sobie z tym poradził ?
W czasie ciązy wszystko było ok ,ale teraz wróciło i nwm jak sobie z tym poradzić.
Odkryte plecy w domu i non stop związane włosy nie dają nic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Sposób na pryszcze wyskakujące na plecach?

Trzeba regularnie zachodzić w ciążę.
Taką mam koncepcje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Sposób na pryszcze wyskakujące na plecach?

natalia, mam to samo. dodatkowo jeszcze na twarzy. masakra. bylam dzis u dermatologa, mowi, ze to moze byc sprawa hormonow. mi dodatkowo przetluszczaja sie szybko wlosy i mam sucha skore. przepisal mi masci no i musze zrobic te badania.
moja propozycja - nie rob nic na wlasna reke tylko skonsultuj to z dermatologiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zalezy na jakim tle sa te wypryski na plecach. czy od jakies alergii, czy hormony, a moze zla dieta? Dermatolog moze Ci pomoc tylko lekami. Rzadko ktory powie o zmianie diety czy innych zrodlach problemu. Sama mialam problemy z pryszczami na plecach, meczylam sie 2 lata. Wydalam 200zl na badania hormonalne ktore wykazaly ze nie mam wiekszych problemow. zrobilam testy alergiczne pod katem kosmetykow. mimo ze wyszly ok, to zaczelam uzywac proszkow do prania dla dzieci, przestalam uzywac plynow do plukania. odstawilam slodycze i slone przekaski. i problem zniknal w ciagu 1,5 miesiaca- a meczylam sie 2 lata. Teraz czasami jem oczywiscie "niezdrowe jedzenie" ale jakos juz problemu z plecami nie mam. w moim przypadku silnie pachnące proszki, plyny do prania zaszkodzily.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...