Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

A ja byłam na przeciwko barku, jak się dziś dowiedziałam pomiędzy Vanuatu a Carocą :) sprzedała troche moich ciuchów i torebek i parę par kolczyków. A poniżej moja Zośka bawi się zabawką którą kupiłam od którejś z forumek wczoraj :)

image

Dziewczyny, pisałam o ogłoszeniu na wątkach dla Ciężarówek, często zachęcałam, podbijałam wątek na ten temat. Mówiłam, żeby podać tą informację dalej, by było nas więcej. Samo nic się nie zrobi.
Mimo, że jestem na minus 18zł :-), uważam, że było dobrze.

posle ci maila wieczorem bo teraz nie mam zdjec przy sobie :)

zoya78 proszę przeslij mi na maila zdjęcia pchaczy i ceny, może będe zainteresowana . anile@onet.pl

ja tez bylam na kiermaszu sprzedajacym. szkoda, ze bylo tak malo ludzi z zewnatrz (kupujacych). Wg mnie tak jak napisal ktos wyzej to wina slabej akcji reklamowej. Taki kiermasz to napewno dla przyszlych mam i tych ktore juz maja dzieci swietna okazja zeby nie tyle zarobic co oproznic szafy zeby zrobic miejsce na nowe, wiekszze ubranka i butki.
Dziewczyny, a moze warto zrobic takie spotkanie w domu. Napisac co sie ma, z jakiej ktos jest dzielnicy i czego ewentualnie potrzebuje. Taki mini kiermasz. Ja jestem z Osowej, i mam multum rzeczy dla malucha rozm. 56-80 (dla dziewczyni i chlopca ale wiecej dla dzewczynki), kurteczki na wiosne plus wanienka, rozki dla niemowlaka, reczniki, dwa pchacze dla uczacych sie chodzic i z calkiem innej beczki Suknie Slubna :)
Spotkanie moze byc u mnie :)
Moja sasiadka, z ktora tez bylam na kiermaszu ma ubranka dla dziewczynki, butki, kosmetyki...

Moze to jest jakis sposob na to zeby nie wystawiac sie na allegro czy pisac wiele ogloszen w innych portalach.

magda1985 no Ciebie poznalam jako druga bo pierwsza to byla yeach :):) :)
ja z ubrnek dla dzieci nic nie kupilam bo takich duzych nie bylo a szkoda gdyz potrzebuje teraz sporo dla mojej cory :) ale moglam choc popatrzec na te male sliczne ciuszki i powspominac jak to bylo jak moja mala byla taka! mala :)

a ja kupiłam piękne kolczyki od Ententino, bardzo się w domu podobały :) też uważam, że następnym razem trzeba to troszkę inaczej rozwiązać, płacą tylko sprzedający, a więcej akcję reklamować dla kupujących; no i dla nas jakieś identyfikatory; cały czas nie mogę przeżyć, dlaczego martszp się nie ujawniła, a ja tak chciałam ją poznać osobiście...

Dziewczyny ja kompletnie nie kojarzę, która jest która, może te plakietki powinnyśmy robić na następnę spotkanie :-) Ja miałam skórzaną kurteczkę i granatowy szalik. Miałam głównie damskie ubranka i o dziwo pod koniec całkiem sporo ich sprzedałam.
Też myślę, że przy kolejnym spotkaniu napewno będziemy rozmowniejsze :-)
Miło mi było Was poznać.

Chciałam podziekowac Pani ktora robiła makijaz , byłam jako pierwsza,wszystkim bardzo sie podobał :) dziekuje i pozdrawiam

A ja kupiłam dla Filipa dresik szary, ale od kogo to nie mam pojecia:)

Na pewno będę sukcesywnie chciała powiększać garderobę córeczki, więc się z pewnością odezwę. Zwłaszcza, że ciuszki ładniutkie, czyściutkie i cena atrakcyjna :-)

Madia- dziękuję za pozdrowienia, ale ja tylko wysłałam maila z zapytaniem do Edwarda i tak wyszło :-)

:) jeśli jeszcze byś jakieś ubranka potrzebowała - daj znać:) pozdrowienia:):):)

mama hana - tak to ja i dostałam gratis od Ciebie m.in. skarpeteczki. W sumie kupiłam 2 reklamówki ciuszków - więcej by było ciężko się zmieścić w tramwaju ;-)
Pozdrawiam Forumki, które tam były a zwłaszcza Organizatorkę.

nie kojarzę - miało być oczywiście;)

To niestety niekojarzę... byłam w pierwszej sali i tam jestem w stanie skojarzyć osoby.... szkoda... następnym razem powinno być lepiej - mam nadzieję:)

między Ententino a Carocą :) koło barku :)

dziękuję za słowa uznania dla moich filcowych kolczykow :)

AgusiaGda - a Ty gdzie byłaś??

byłam zachwycona tym maleństwem :) taaaaaaki był grzeczniutki :) cichutki :) słodziak maleńki :))))

Inne tematy z forum

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...