Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

jestem chętna :D

mam sporo ciuszków dziewczęcych :D do rozm. 74, moze i wygrzebie troche zabawek które chetnie wymienie na inne :)

czy miejsce i termin jest aktualny?

oki to czekam na termin oraz gdzie, o której i bedse starala sie dopasowac,moze uda sie :)

ja tez bede napewno !!:) enentino juz szykuje sie na twoje cudenka :D :) kurcze dzis na rynku patrze a gosciu ma takie same - takie jak ty sprzedajesz np za 22 on chcial za takie same 45 :/ kurcze u ciebie bedzie przynajmnie cos wybierac :)

tak naprawdę zdjęcia zawsze nie oddają prawdziwego uroku, pomacacie, zobaczycie i ocenicie juz wkrótce:)

ja tez bede miala troche bizuterii ale bardziej bursztyn i masa perlowa, meskie lancuszki , i z cyrkoniami, moje pozostalosci po sklepie :)O

ententio rezerwuje wstepnie komplet z ametystami, chce je zobaczyc na zywo wiec nie mowie na 100 % ze wezme , jezeli mialabys ametysty ale w ksztalcie lezki to juz bede w niebie, ogolnie nie przepadam za wzorami typu kwiatki serduszk , gwiazdki itd itp,

Zadzwonilam do wydzialu edukacji w UM, wszystko mi powiedzieli, sprawdzala 2x, bo chcialam byc pewna ;) . Tak nam na tej 18 zalezalo, jak juz w centrum mieszkamy.
Agnieszko, moze u mnie uda sie jakies spotkanie wyprzedazowe, jak nie teraz to w centrum :) .

Bede miała chłopca i jestem z Rumi ale bardziej mi po drodze do Gdyni niż Gdańska

:-) Cieszę się, bo bradzo chciałabym zobaczyć komplet 20, 22 i 41.
A czy na forum są jakieś fanki filcu?

white rabbit - a jak sprawdzałaś rejon? na stronach internetowych jest czy trzeba osobiście?

Martszp to po czesci spełnie Twoje marzenie bo ja bede na 100 ze swoimi świecidlami:)

Ola- bardzo fajny pomysł z wymianą usług :-))
Mnie się marzy , żeby przyszły dziewczyny z własnym rękodzielnictwem, bo to będzie dobre miejsce na swoją reklamę i robienie prac na zamówienie.

Przed przeprowadzka umysl i szafy otwarte, dobry moment, chodzi o nasze rzeczy, bo synkowa wyprzedaz robilam sierpien/wrzesien ostatnio i to akurat tak cyklicznie :))) .
Zapisalismy synka do przedszkola nr 52, niedaleko jest 18 (podstawowka) najlepsza w Gdyni i na nasze szczescie nasz nowy rejon. Bo podobno dostac sie tam spoza rejonu to praktycznie niemozliwe, sprawdzalam rejon w UM ;) . No i z tego przedszkola przejdzie z wieksza grupa dzieci do szkoly, nie bedzie zaczynal wszystkiego od nowa.

white rabbit - dobrze kombinujesz:) przed przeprowadzką pozbyć się rzeczy-mniej przewożenia:):):) może to i niezły pomysł:) pomyślę:) wygląda na to, że w tym samym czasie się przeprowadzamy:) wiem, że nie na temat - ale co tam - które przedszkole w końcu wybraliście? pozdrowienia!

JAK spotkanie bedzie owocne dla wszystkich to mozna robic je co miesiac, o jeeeny i bym miala co miesiac nowe ciuchy:) przepiera;labym sie 3 razy dziennie:), pamietacie forumowa wymiane uslug? moze niech dziewczyny z uslugmi tez wpadna wymienia usluyge na towar i na odwrot,

A moze mamy, ktore nie dadza rady (tak jak ja) dojechac do Gdanska, wpadna do mnie? Jakby co zaproszenie aktualne, mam jeszcze troche i dzieciecych i doroslych rzeczy, i chetnie wymienilabym sie na cos innego. Ciuchy, kosmetyki czy ksiazki (dorosle i dzieciece).

ja tez na 99% będę:)

a szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tej akcji w Gdyni - też bym się wybrała, ale będę śledzić na przyszłość:)

Agnieszka 1303 - a będziesz miała chłopca czy dziewczynkę? bo ja mam duużo ciuszków dla dziewczynki do sprzedania i tez jestem z Gdyni:) jak jestes zainteresowana - daj znać:)

Ja chętna, ja. :-)

ja wiekszosc moich ciuchow juz sprzedalam ale jakis jeden worek jeszcze moze uda mi sie zlozyc,

Kurcze dowiedziałam sie dopiero teraz :( szkoda bo do Gdyni bym pojecha ła bo do Gdańska to daleko mi...

Inne tematy z forum

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....