Spóźniona opinia

Miałem już wcześniej dodać opinię ale zawsze coś, jednakże, obiecałem sobie że jak spotkam na drodze L'kę Turbo jazdy to nadrobię tą zaległość a więc: Miałem przyjemność uczęszczać do tego ośrodka i nie mogę napisać że to najlepsza szkoła w Gdynii, ponieważ nie musiałem uczęszczać do innych i nie mam porównania, a to już chyba rekomendacja sama w sobie :) Dostałem świetne przygotowanie na egzamin, nauka przebiegała w super atmosferze ( co jest ważne jak prowadzimy po raz pierwszy w życiu "swój" pojazd zagłady z L'ką na dachu) z miłym, elastycznym zespołem Turbo jazdy. Polecam poćwiczyć jazdę z różnymi instruktorami, ponieważ każdy ma inny model jazdy, a co za tym idzie, można bardziej wzbogacić swoje umiejętności. Od 3 miesięcy już sam króluję na jezdniach i mimo tego, że na L'ki już nie patrzę tak przyjacielsko jak na samym początku ( coś tam z wołem i cielęciem się kojarzy :) ) to cały czas korzystam z dobrych porad instruktorów z tego ośrodka, bo nie tylko nauczyli mnie zdać egzamin ale i normalnej jazdy na naszych pięknych polskich drogach. Jeszcze raz pozdrawiam cały team, a w szczególności obu Sławków, panią Renatę oraz Alę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy, życzymy szerokości i do zobaczenia na dróżce!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0