Sprawa rozwodowa - nie rozumiem pytania.

Za tydzień we wtorek mam rozprawe rozwodową bez orzekania o winie mamy 7 letniego syna , przygotowuje plan rodzicielski zgadzamy się w tym co ustaliliśmy , nie rozumiem tylko pytania jeśli Sąd zapyta ,, czu podtrzymuje pozew bez winy od kiedy ? Kochane kobietki czy możecie Mi pomóc ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprawa rozwodowa - nie rozumiem pytania.

Co: od kiedy? Sprecyzuj, bo nie bardzo rozumiem sens pytania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znalazłam pytana dotyczące rozwodu bez orzekania o winie ( taki złożyłam Ja ) i w jednym z forum przeczytałam że Sąd może zapytać ,, od kiedy podtrzymuje pozew bez winy no i nie kumam o co chodzi

Nie szukaj pytań w internecie, tylko skup się na tym, co mówi sędzia, a mówi po polsku i zadaje proste pytania. To, które zacytowałaś, moim zdaniem nie ma sensu. Może powinno być po prostu: "Czy podtrzymuje Pani pozew bez orzekania o winie?" - odpowiesz "tak" i tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje

Nie ma za co. Rozwód nie musi być straszny i stresujący. Trzeba się skupić i uważnie słuchać słów sędziego, a wszystko powinno być ok. Powodzenia - napisz, jak było :)

pyta się..czy nadal podtrzymujesz pozew bez orzekania o winie? już to przerabiałam :-)

Dziękuje na Was kobietki można liczyć:)) rozprawa we wtorek 27.01 jak wyjde dam od razu znać

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?