Sprawdzenie w ASO
Przed zakupem używanego samochodu, zdecydowałem się na sprawdzenie go w ASO Forda.Umówić się trzeba było dużo wcześniej a i usługa tania nie była, ale jak chce się mieć pewność, że samochód jest ok to niestety... Mechanicy sprawdzili wszystko: lakier, silnik, zawieszenie, blachy itp.Wystawiona ocena była krótka - można kupować i śmiało jechać, nie ma żadnych przeciwwskazań czy problemów.
W ostatnich dniach zmieniłem rozrząd w samochodzie. Okazało się, że: tylne zawieszenie jest jakoś dziwnie zespawane, napinacze rozrządu ledwo się trzymały, hamulce już dawno się skończyły a przewody od absu nieźle przegniły. Moje pytanie - jak to było sprawdzane, skoro nikt tego nie wykrył? Fachowcy bardzo słabi! Nie polecam!
W ostatnich dniach zmieniłem rozrząd w samochodzie. Okazało się, że: tylne zawieszenie jest jakoś dziwnie zespawane, napinacze rozrządu ledwo się trzymały, hamulce już dawno się skończyły a przewody od absu nieźle przegniły. Moje pytanie - jak to było sprawdzane, skoro nikt tego nie wykrył? Fachowcy bardzo słabi! Nie polecam!